18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Ruda?
J................k • 2020-10-16, 16:25
Więc wjeżdżam z buta

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bungman 2020-10-17, 8:40 1
nie no bilety kupować trzeba-na tym to polega nie ma nic za darmo. 30 letni typ dziennie wsiadający i z premedytacją jadący na gapę to pasożyt i takich trzeba łapać.

ale kto za młodu nie przepuścił kasy z kieszonkowego na lody basen itp a do domu trzeba było jakoś wrócić.
Zgłoś
tycho 2020-10-17, 8:57
StereoTyp napisał/a:

W takim Krakowie masz 172 linie- samych autobusów, pomijam tramwaje.
Wyobraźmy sobie, że wszystkimi tymi liniami dziennie przejeżdża np. dwóch na gapę, to przy aktualnej cenie biletu 3.60 - daje ci to 1238 zł straty na dzień.
Także pozdrawiam

No co za debil! To, że na autobusie jest numer 172 to nie znaczy, że jest tyle lini. Weź załóż maseczkę i idź na spacer po pustych ulicyach niech więcej ludzi się dowie o twojej głupocie.
Zgłoś
ytrewqqwerty 2020-10-17, 10:55 5
tycho napisał/a:

No co za debil! To, że na autobusie jest numer 172 to nie znaczy, że jest tyle lini. Weź załóż maseczkę i idź na spacer po pustych ulicyach niech więcej ludzi się dowie o twojej głupocie.

Autobusy miejskie w Krakowie – system autobusowej komunikacji publicznej w Krakowie. Jest on obsługiwany przez Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne w Krakowie i Mobilis. Składa się ze 172 linii: 94 miejskie, 72 aglomeracyjnych, 18 nocnych i 8 przyspieszonych i 13 wspomagających (stan na luty 2018 r.). Wikipedia
Zgłoś
ellsworth 2020-10-17, 15:57 3
tycho napisał/a:

Debilu, linie autobusowe w Krakowie mają numeracje do ponad 900!
Zgłoś
bloodwar 2020-10-17, 16:22 2
Autobusów w większości miast jest więcej niż linii bo jak np. jedzie jeden numer przez całe miasto i z powrotem 2 godziny to by jeden autobus miał tylko 5-6 kursów dziennie z jednego przystanku a jeździ co 15 minut
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2020-10-17, 18:09
haha alej jej zajebał ...

jebany pasożyt
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-10-17, 19:42 2
kurwa, czytam te komentarze i nie mogę uwierzyć że są tacy debile
Zgłoś
StereoTyp 2020-10-18, 16:07
ytrewqqwerty napisał/a:

Autobusy miejskie w Krakowie – system autobusowej komunikacji publicznej w Krakowie. Jest on obsługiwany przez Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne w Krakowie i Mobilis. Składa się ze 172 linii: 94 miejskie, 72 aglomeracyjnych, 18 nocnych i 8 przyspieszonych i 13 wspomagających (stan na luty 2018 r.). Wikipedia

Dziękuję, że go wyjaśniłaś, bo mi ręce opadły
Zgłoś
hfbnmiuytp 2020-10-24, 18:50
StereoTyp napisał/a:

A czyli jak jedziesz bez biletu, to nie jesteś pasożytem?

Ruchają mnie z podatków również tych lokalnych na tyle kasy, że komunikacja powinna być darmowa. Takie mam zdanie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem