Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale kto za młodu nie przepuścił kasy z kieszonkowego na lody basen itp a do domu trzeba było jakoś wrócić.
W takim Krakowie masz 172 linie- samych autobusów, pomijam tramwaje.
Wyobraźmy sobie, że wszystkimi tymi liniami dziennie przejeżdża np. dwóch na gapę, to przy aktualnej cenie biletu 3.60 - daje ci to 1238 zł straty na dzień.
Także pozdrawiam
No co za debil! To, że na autobusie jest numer 172 to nie znaczy, że jest tyle lini. Weź załóż maseczkę i idź na spacer po pustych ulicyach niech więcej ludzi się dowie o twojej głupocie.
No co za debil! To, że na autobusie jest numer 172 to nie znaczy, że jest tyle lini. Weź załóż maseczkę i idź na spacer po pustych ulicyach niech więcej ludzi się dowie o twojej głupocie.
Autobusy miejskie w Krakowie – system autobusowej komunikacji publicznej w Krakowie. Jest on obsługiwany przez Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne w Krakowie i Mobilis. Składa się ze 172 linii: 94 miejskie, 72 aglomeracyjnych, 18 nocnych i 8 przyspieszonych i 13 wspomagających (stan na luty 2018 r.). Wikipedia
Debilu, linie autobusowe w Krakowie mają numeracje do ponad 900!
Autobusy miejskie w Krakowie – system autobusowej komunikacji publicznej w Krakowie. Jest on obsługiwany przez Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne w Krakowie i Mobilis. Składa się ze 172 linii: 94 miejskie, 72 aglomeracyjnych, 18 nocnych i 8 przyspieszonych i 13 wspomagających (stan na luty 2018 r.). Wikipedia
Dziękuję, że go wyjaśniłaś, bo mi ręce opadły
A czyli jak jedziesz bez biletu, to nie jesteś pasożytem?
Ruchają mnie z podatków również tych lokalnych na tyle kasy, że komunikacja powinna być darmowa. Takie mam zdanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów