Listek666 napisał/a:
Dobra to teraz mi powiedzcie jaki jest powód takie hejtu na rudych... na bambusów, kitajców i muslimów, żydów jestem w stanie zrozumieć bo ich zachowanie to ich wybór itp ale na ten przykład rudy to nie jest ani zachowanie ani ideologia tylko poziom melaniny tak więc o chuj tu chodzi?? A może to tylko takie hejtowanie z dupy bez powodu i sensu? Jeżeli sama melanina jest powodem do nienawiści to co będzie jak wasza kobieta albo dzieci będą miały inne poglądy od was np lewicowe??
Tobie się coś pomyliło kolego. My sadol nie szerzymy nienawiści do rudych, a jedyne co, to się z nich śmiejemy. Widzimy tę granicę. Tak samo mógłbyś powiedzieć, że nienawidzimy kobiet, bo żartujemy sobie, że mają siedzieć w kuchni. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że większość z nas, społeczeństwa sadolowego jest dorosła i pojmujemy tę różnicę, natomiast idioci na innych serwisach (srejk itp.) to pierdolone dzieci (nie bd używał słowa gimby, bo mnie wkurwia), które już nie mają wyrobionej tej granicy między żartem, a nienawiścią. Mam nadzieję, że rozumiesz, powodzenia w życiu rudzielcu