📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To powinno na harda polecieć ! Jeden z najbardziej sadystycznych obrazków ostatnich dni!
Ginger suchoklates party
facebook.com/PatrickHartle/photos_stream to jest on !!!!!!!!! JAk ja tego typa widzialam na wlasne oczy ... Autor skad go masz ????? nie gadaj ze go znaszzz?
facebook.com/PatrickHartle
leci piwo z materiał własny.
a żeby nie było ze krótko to suchar:
Dziewczyna do chłopaka:
- Tej nocy będziemy robić to, czego nie wolno!
- Dzielić przez zero?
a żeby nie było ze krótko to suchar:
Dziewczyna do chłopaka:
- Tej nocy będziemy robić to, czego nie wolno!
- Dzielić przez zero?
Rudy widac ma ochote na ludzkie mieso
pysia13 napisał/a:
https://www.facebook.com/PatrickHartle/photos_stream to jest on !!!!!!!!! JAk ja tego typa widzialam na wlasne oczy ... Autor skad go masz ????? nie gadaj ze go znaszzz?
Askąd, nie to nikt z moich znajomych. Ktoś dodał fotkę na FB, więc szybciutko ją ukradłem i dawaj na sadola
Nie wiem co gorsze. Czy ten szczyl po prawej, czy ten Desperados...
Rudzielec powinien chlać Gingersa
Rudzielec powinien chlać Gingersa
ilves napisał/a:
Głowę ogoli... no ogoli, ale jak już takiemu łysemu uda się wyrwać laskę (nie wnikam jak), lecą się ruchać, kolo spodnie zdejmuje i tam rudo... Laska znika w tempie natychmiastowym. Chyba, że i tam rudzielec ogoli
Wiesz to z autopsji, ha ha ha !!
Ramsey007 napisał/a:
Askąd, nie to nikt z moich znajomych. Ktoś dodał fotkę na FB, więc szybciutko ją ukradłem i dawaj na sadola
chcialabym dodac ze smiejecie sie z chorego czlowieka ciekawee ktoooo go znalazl Noo ale ok wkoncu to jest sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów