Szarpał bym ją jak Reksio szynkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Brałbym jak rolnik dotacje
Kurwa ale dlaczego rudy?? moja była też poszła dla rudego... głupia suka...
Kurwa ale dlaczego rudy?? moja była też poszła dla rudego... głupia suka...
Furki napisał/a:
Trochę boli jednak, że ma się rdze na głowie, co ?
Wiesz... Nie przeszkadza nic a nic, wrecz przeciwnie, ale bardziej fascynuje mnie ta wirtualna "niechec", bo jakos na zywo to slabo. Krowa, ktora duzo muczy malo mleka daje
wy dalej z tymi rudymi ? ble ble ble. kielbasa jest leprza nirz pomidór
no kurwa, żadna porządna dziewczyna nie rozbierze się przed kimkolwiek dla hajsu, jakby nie byl rudy to ta typiara nie byłaby szmatą?
Ech, zawsze powtarzam na 10 rudych 11 fałszywych.
Koleżka pożyczył mu z dobroci serca kasę,a ten w zamian za to ma chętkę na jego kobietę.
Koleżka pożyczył mu z dobroci serca kasę,a ten w zamian za to ma chętkę na jego kobietę.
jak was czytam to widzę tylko hejt xD nic normalnego portal dla rasistów z klasą
GoldRoger777 napisał/a:
Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA
no oczywiście oprócz twojej
"Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA"
Ale już przed rudym milionerem to tak co nie? Żałosny jesteś. Gadasz jakbyś znał wszystkie kobitki na Świecie. Rozumiem że nie lubisz rudych ale już taką striptizerkę o pięknych niebieskich oczach i rudych pięknych włosach do pasa to tak LOL.
Ach te stereotypy.
To tak jak " każdy pitbull jest do uśpienia " mawiają " znawcy psów. Ale jak wychowasz tak masz. To się tyczy również Ciebie i twoich dzieci ( o zgrozo). Pozdrowionka !
Ale już przed rudym milionerem to tak co nie? Żałosny jesteś. Gadasz jakbyś znał wszystkie kobitki na Świecie. Rozumiem że nie lubisz rudych ale już taką striptizerkę o pięknych niebieskich oczach i rudych pięknych włosach do pasa to tak LOL.
Ach te stereotypy.
To tak jak " każdy pitbull jest do uśpienia " mawiają " znawcy psów. Ale jak wychowasz tak masz. To się tyczy również Ciebie i twoich dzieci ( o zgrozo). Pozdrowionka !
Nie podniecajcie się tak rudzielce
Żadna porządna dziewczyna nie rozebrałaby się przed rudym. ŻADNA
No ale to w takim razie skąd się biorą rudzi ? wyjaśni mi ktoś ta zagadkę ?
No ale to w takim razie skąd się biorą rudzi ? wyjaśni mi ktoś ta zagadkę ?
@up
rudzi to zjeby genetyczne. juz jako ekspert (jak z komisji macierewicza) wiedze czerpałem z internetu a kiedys nawet widzialem kilku na wlasne oczy.
Jezeli ktorys z rodzicow jest bardzo ciemny, a drugi jasny blond, wtedy moze powstac tzw. surprise, czyli mały ron weasley.
rudzi to zjeby genetyczne. juz jako ekspert (jak z komisji macierewicza) wiedze czerpałem z internetu a kiedys nawet widzialem kilku na wlasne oczy.
Jezeli ktorys z rodzicow jest bardzo ciemny, a drugi jasny blond, wtedy moze powstac tzw. surprise, czyli mały ron weasley.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów