Zabrakło ci argumentów, więc już nic nie pisz.
@Up, dopadli cię jak się schylałeś po mydło, że tak twierdzisz?
@T-Will
setke w 11 sekund to chyba na imprezach tylko widziales...
@Dobrutro
gówno wiesz, gówno widziałeś, gówno słyszałeś.
@electrike
Inteligencie ze wsi, dzięki temu że jemu się chce wrzucić i podzielić się z nami fajnymi filmikami masz co oglądać.
Kurwa, Oskar19 to ma chyba połowę tematów na tej stronie. Czy Tobie naprawdę tak zależy na tych internetowych piwkach ? Ja jebie !
A co ma kurwa mój nick i awatar do tego, o czym piszę? Może jeszcze napisz o tym, że jestem od ciebie młodszy, wtedy na pewno udowodnisz swoją rację.
Zabrakło ci argumentów, więc już nic nie pisz.
Mój błąd, uważałem Cię za osobę na tyle dorosłą do załapania sarkazmu. Niestety pomyliłem się.
Polskich memów nie uznaję więc jest po angielsku, żałosne dzieciaczki
@topic
Nie wiem czym tu się jarać bo pewnie takich sytuacji to na boisku jest po kilkanaście w ciągu meczu. Logiczne, że za którymś razem się w końcu uda.
Wydaje mi się że piłka nożna jaką znamy została wymyślona dla ludzi z najniższej kasty społecznej, robotników i chłopów aby mieli czym zająć swój mało rozwinięty umysł po ciężkim dniu pracy
A mi się wydaje, że po prostu wylewasz jakiś żal do całego świata. Przy okazji wychodzi na to, że jednak gówno wiesz.
Futbol amerykański ma zupełnie inną specyfikę zderzeń, przeciążenia przy nich, siła z jaką się wpierdalasz w drugiego zawodnika jest nieporównywalnie większa, ponadto zawodnicy Futbolu są ciężsi i atletyczniejsi niż rugbyści, więc bzdury o pizdowatości tego sportu schowaj sobie w kieszeń.
W rugby dobiegasz sobię średnim tempem biegu do linii obrony przeciwnika i oddajesz piłke do tyłu i tak w kółko, nie ma tam większego impetu przy wejściach.
W futbolu biegnie na Ciebie z naprzeciwka skurwiel, który przy wadze 110kg przebiega setkę w 11 sekund...odpowiedz więc sobie co jest bardziej niebezpieczne.
Widzę, że huja wiesz o jednym i drugim a się wypowiadasz. Przede wszystkim to rugby jest bardziej męczące, nie ma tych sesji jak w futbolu że koleś dotknie kolanem ziemi i jest koniec akcji. W rugby, tym profesjonalnym często leży na Tobie min. kilku ludzi jak się przewrócisz, raz nawet widziałem jak na flankera NZ spadło kilka osób, dodatkowo koleś nieświadomie walił go z kolana po twarzy bo chciał dojść do piłki. W FA czegoś takiego nie ma, choć fakt, że ludzie po 120-160 kg mogą dorwać rozgrywającego też boli. FA jest nastawiony na krótkie intensywniejsze akcje, lecz jeśli wiesz że na wzór na pracę jest iloczynem siły i przebytej drogi to w tym miejscu rugby niewątpliwie jest bardziej wymagające. A co do setki w 11s przez grubasów - to daruj sobie oni są powolni, średnio dash 40 yardowy a więc 36m przebiegają w 5s. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwego atletę to radzę sprawdzić osobę o godności - Jonah Lomu. 128kg i setka w 10,6s chyba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów