Szał zakupów po rumuńsku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a za godzine i tak beda pod sklepem siedziec
Boga niema a czlowiek od zwierzęcia pochodzi, ten film to udowadnia
to nie jest jedna z tych masowych kradzieży, o których sie gada ?
myslalem ze rumuni nie potrafia robic zakupow tylko wszystko kradna ... albo wlasnie o to chodzi ze to pierwszy otwarty sklep? ... zjawiskowe
" Kurwa czekałem pod drzwiami na otwarcie 2 dni żeby kupić pile łańcuchową i sprzedać w Polsce!"
Ciekawe ile z tego co kupili ewentualnie wynieśli było im potrzebne...
Ciekawe ile z tego co kupili ewentualnie wynieśli było im potrzebne...
Co oni ten sklep tylko na jeden dzień otworzyli ? xD
@up, tak, przez kolejne 3 dni naprawiali szkody.
Swoją drogą w Polsce przy otwarciu nowego media saturna czy innego chlewu, jest podobnie. Tylko ludzie nie skaczą jak małpy(uprzedzam pytania: nie, nie byłem nigdy na takim otwarciu).
Swoją drogą w Polsce przy otwarciu nowego media saturna czy innego chlewu, jest podobnie. Tylko ludzie nie skaczą jak małpy(uprzedzam pytania: nie, nie byłem nigdy na takim otwarciu).
Pierdolicie. Rumunia to zajebiści ludzie, a ich obywatele to normalni ludzie jak my. Mają wprawdzie u siebie dużo cyganów, ale oni też ich nie lubią. Ciężko zapierdalają, nie jak leniwy zachód europy.
Chyba zapomnieliście co było u nas kilkanaście lat temu jak otwierali te Auchany, Reale i Carrefoury. Było to samo.
jak małpy po tych regałach skaczą - jak po paczki z ryżem w afryce skaczą
ha u nsa też tak było
ha u nsa też tak było
Dla rumuna to jest szansa na lepsze życie. Zamiast mieszkać w lepiance z błota to sobie chatkę jakąś postawi
kiedyś sam czułem się jak ten rumun jak pierwszego reala otwierali w Szczecinie, wszyscy patrzeli dookoła jak na raj ale w sumie nikt nie biegł jak pojebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów