📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czyżby ten rumun się mył? Może to jakiś przebłysk inteligencji? Może któraś z tych małp dotknęła monolitu...?
co to zjeby robią?
Kurwa nauczcie się w końcu że Rumun to Rumun obywatel państwa Rumunia a Rom to cygan ja pierdole takie to trudne?
O kurwa, a myślałem, że cygan boi się mydła jak ognia.
W centrum Oslo (parki, skwery, trawniki) jest jeszcze większe KONGO. Koczują 24h. Brak mi slow na ta "kulture"
ja jestem na wakacjach w Duisburgu (Niemcy). Żebyście widzieli co tutaj się dzieje... 90% brudasów. Ja już bym zwariował. Nie pozwólmy aby się to stało w naszej Polsce
adm8898 napisał/a:
tłumaczysz się bo twoje cygańskie pokrewieństwo nazwano rumuńskim?
On nie tłumaczy się, tylko tłumaczy tępym chujom, które nadal nie mogą zapamiętać prostej różnicy.
Kolejny pojeb nie odróżniający Rumunów od romów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów