Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sie zastawiam po huj się tak przypierdalacie w komentarzach o poprawną polszczyzne . Jak by nie napisał to i tak zrozumiecie . A dla mnie huj to chuj nieważne jak napisane . Poloniści kurwa jego mać
Po to, żeby taka istotka jak Ty mogła się trochę popruć w komentarzach, a my mamy satysfakcję
Sie zastawiam po huj się tak przypierdalacie w komentarzach o poprawną polszczyzne . Jak by nie napisał to i tak zrozumiecie . A dla mnie huj to chuj nieważne jak napisane . Poloniści kurwa jego mać
Łańcuch Ci sięga z kuchni do komputera ?
Nie zrozumiesz... Chodzi o szacunek do języka ojczystego, ruro
To co napisałeś kretynie, oznacza, że jebną mu w przyszłości, bliżej nie określonej.
Ale ładnie mu jebnął tą rurką - tak powinno być napisane.
"(...)przyszłości bliżej nieokreślonej." TAK POWINNO BYĆ NAPISANE
To co napisałeś kretynie, oznacza, że jebną mu w przyszłości, bliżej nie określonej.
Ale ładnie mu jebnął tą rurką - tak powinno być napisane.
W starannej polszczyźnie powinniśmy pisać i mówić „Weź tę książkę”. Tradycyjna forma tę bywa jednak zastępowana formą tą. Wynika to stąd, że wśród różnych określeń rzeczownika rodzaju żeńskiego (w naszym wypadku jest to wyraz książka) tylko zaimek ta ma w bierniku końcówkę -ę, podczas gdy inne określenia przyjmują końcówkę -ą: „Weź tę książkę”, ale: „Weź tamtą książkę”, „Weź pierwszą książkę”, „Weź ładną książkę”.
Mówiąc Weź tą książkę, odmieniamy zaimek ta analogicznie do tych określeń. W mowie potocznej jest to dopuszczalne, zwłaszcza w takich, jak podane w pytaniu, potocznych kontekstach: „Połóż tą łyżkę”, „Daj tą skarpetę”.
W starannej polszczyźnie powinniśmy pisać i mówić „Weź tę książkę”. Tradycyjna forma tę bywa jednak zastępowana formą tą. Wynika to stąd, że wśród różnych określeń rzeczownika rodzaju żeńskiego (w naszym wypadku jest to wyraz książka) tylko zaimek ta ma w bierniku końcówkę -ę, podczas gdy inne określenia przyjmują końcówkę -ą: „Weź tę książkę”, ale: „Weź tamtą książkę”, „Weź pierwszą książkę”, „Weź ładną książkę”.
Mówiąc Weź tą książkę, odmieniamy zaimek ta analogicznie do tych określeń. W mowie potocznej jest to dopuszczalne, zwłaszcza w takich, jak podane w pytaniu, potocznych kontekstach: „Połóż tą łyżkę”, „Daj tą skarpetę”.
Brawo, ale jak to się ma do "tą rurką". Nie powiesz mi chyba, że "Ale mu jebnął tę rurką"
hahaha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów