Pewnie wszyscy najebani.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O, odezwali się arbitrzy, obrońcy honoru podczas walki.
A na solówkę to pewnie trzech na jednego chodzicie, a jak samemu to na kalekich nerdów?
Chuj panie. Jebnął ładnie, chlasło, trzasło i ko.
Nie ma co dywagować nad kątem pierdolnięcia.
A na solówkę to pewnie trzech na jednego chodzicie, a jak samemu to na kalekich nerdów?
Chuj panie. Jebnął ładnie, chlasło, trzasło i ko.
Nie ma co dywagować nad kątem pierdolnięcia.
nie mam bladego pojęcia skąd wziął się ten stereotyp, że w Rosji wszyscy piją
czy ktoś też zauważył Katarzynę W. pod koniec filmiku?
No to skończył, ciekawe czy w innych sytuacjach (np. podczas sikania) też kończy za kolegę
Podszedł z tyłu i zajebał kolesiowi sierpowym w łeb. Dla mnie frajer a nie żaden kozak
Ciekawe czy powiedziałbyś mu to prosto w eee... otwór gębowy.
To nie był honorowy pojedynek tylko 2 rusków napierdalających się z zapewne gównianego powodu. W takiej sytuacji atak z zaskoczenia jest mile widziany.
ginx2666 napisał/a:
Ciekawe czy powiedziałbyś mu to prosto w eee... otwór gębowy.
Temu grubasowi?
Jak to powiedział kiedyś Al Bundy - " Chętnie poskarżyłbym się jego plecom, ale mam tylko pół baku paliwa"
od tylu, jebana pizda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów