Kontrola drogowa, kierowca widział się wcześniej z krokodylem. Policjanci zepchnęli go światłem latarki na siedzenie pasażera...
http://www.liveleak.com/view?i=8ce_1380372998
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no ładnie zrobiony gość ale napewno nie przez krokodyla bo to pochodna morfiny a morfina tak nie działa spekuluje że to jakieś piguły
Jakbyście kurwa nie zauważyli to kierownica była po prawej stronie...
Jeżeli to był kierowca - kula w łeb
Pszszemek napisał/a:
Ja pierdole jak on jechał w takim stanie?? Oo
Tam nawet na trzeźwo nie potrafią jeździć, więc różnicy chyba wielkiej nie było.
Dezomorfina z krokodyla to opiat(jak morfina/heroina), działanie ma zupełnie różne od tego co widać na tym filmie. Opiaty mają działanie rozluźniające w dużych dawkach usypiające, ale nie ma po nich wyjabania myślowego żadnego, człowiek zachowuje się zupełnie normalnie.
W krokodylu to nie dezomorfina jest przyczyną zatruć, ona sama nie jest toksyczna. Powodem są zanieczyszczenia pozostałe po bardzo niedoskonałek domowej produkcji....
AJ obstawiam jakies piguły/psychodeliki.
W krokodylu to nie dezomorfina jest przyczyną zatruć, ona sama nie jest toksyczna. Powodem są zanieczyszczenia pozostałe po bardzo niedoskonałek domowej produkcji....
AJ obstawiam jakies piguły/psychodeliki.
Moim zdaniem kierowca jest podobny do Mameda Khalidova, tyle że bez brody Czyżby trening był aż zanadto wyczerpujący?
A Kanibal to juz napisał...
Wsio w poradkie, powiedział typ rozjebany na siedzeniu pasażera z łapą okręconą pasem
@gdzieś tam up: no właśnie, rozluźniające, gość nie mógł utrzymać równowagi, więc być może to wina zaburzonego napięcia mięśni, bądź błędnik, poza tym z tego, co słyszę, to nie mówi jakiś pierdół, raczej mówi tak, jak może mówić, niewyraźnie, bo jest naćpany. jeśli chodzi o anestetyki, to większość ma podobne działanie rozluźniająco-nasenne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów