Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dajemy radę, tylko ta kaszubska szmira budżet na armię mi obcięła
Przepraszam za spoiler ale wygracie bitwę.
Przepraszam za spoiler ale wygracie bitwę.
Pewnie, że wygramy chociaż nawet w telewizji ruskie mają wtyczki co sieją wrogą propagandę
Pewnie, że wygramy chociaż nawet w telewizji ruskie mają wtyczki co sieją wrogą propagandę
Panie Marszałku niech pan nie pije tyle bo za kilkanaście lat może panu wątroba jebnąć.
to nie jest język rosyjski !!!!!!!!!!!!!! mi to wygląda na były jugosłowiański -Chorwacja te rejony,bo gościu chce drabine po rosyjsku drabina to лестница czyli lestincza albo стремянка-stremjanka a on krzyczy " drable". Reasumując pozory mylą a autor filmiku i Jego "Właściwie to pisanie,że jest to rusek jest zbędne ...."mógł by sie troche wysilić i pogmerać troche w necie .To tyle na ten temat
Gdybym napisał,że jest to Chorwat to zmieniło by to coś ? Nie.Liczy się to,że skoczył do studni ....
to nie jest język rosyjski !!!!!!!!!!!!!! mi to wygląda na były jugosłowiański -Chorwacja te rejony,bo gościu chce drabine po rosyjsku drabina to лестница czyli lestincza albo стремянка-stremjanka a on krzyczy " drable". Reasumując pozory mylą a autor filmiku i Jego "Właściwie to pisanie,że jest to rusek jest zbędne ...."mógł by sie troche wysilić i pogmerać troche w necie .To tyle na ten temat
@up gieno1 - rusek, chorwat, jugol. Jeden chuj
Wymieniles słowian, a Polacy to takze słowianie, wiec takze jestesmy jednym chujem.
Pozdro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów