Według źródła nagranie wysłała ojcu dziecka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jesse.Pinkman napisał/a:
Nie byłbym taki pewien czy zdąży ją połamać bo ruskie służby ponoć już ją namierzają.
Na jedno i to samo wyjdzie
Wielkie mi ci mecyje, przecież nie jebnęła gówniakiem o podłogę, nie skopała go, nie zajebała łbem o ścianę tylko porę obrotów na podłodze. Może na astronautę wychowuje albo pilota i od małego przyzwyczaja do przeciążeń.
PryszczatyJeż napisał/a:
I co, odezwie się jakiś pizdowaty bialorycerzyk i powie, że takiej kurwie nie wolno wpierdolic?
Jak widać wolno, tylko głupotą jest nagrywanie tego. Chociaż popchnięcia i przesuwania nogą po podłodze nie nazwał bym wpierdolem.
Nie robi na mnie już wrażenia arabskie obcinanie głowy, czy egzekucyjny strzał w łeb w brazylii. Wszystko na gardzie już było.
Ale mam trójkę dzieci i mnie krew zalewa.
Dzieciak bedzie miał do końca życia problemy emocjonalne, wyrośnie na psychola, albo jeszcze przed 13tką podetnie sobie żyły.
I nikt o tym nie usłyszy, bo ważniejszy będzie zarzut prokuratorski postawiony Dodzie, sprzedana działka Morawieckich lub złoty filc przyznany Messiemu...
Ja pi*rdolę, co za świat...
Ale mam trójkę dzieci i mnie krew zalewa.
Dzieciak bedzie miał do końca życia problemy emocjonalne, wyrośnie na psychola, albo jeszcze przed 13tką podetnie sobie żyły.
I nikt o tym nie usłyszy, bo ważniejszy będzie zarzut prokuratorski postawiony Dodzie, sprzedana działka Morawieckich lub złoty filc przyznany Messiemu...
Ja pi*rdolę, co za świat...
CrookerS napisał/a:
Kurwie nasypac do cipy szkla, zalac kwasem z aku i zakleic poxipolem. I wyjebac na srodek jeziora
Szkoda dzieciaka
Szkła można nalać do pizdy. Wystarczy podgrzać do odpowiedniej temperatury. Po co się męczyć z wpychaniem stłuczki.
mam nadzieje ze ta kurwa zdechnie w męczarniach a dzieckiem zajmie się ktoś odpowiedzialny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów