Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
śliczna czy nie to kurwa nie jest kącik melomana do chuja !! do końca myślałem że może sie zuci na nią albo odjebie jej glowe a tu chuj , jakies słodkie pierdzenie
Ale Ty jesteś prymitywny ... To 13 to wiek zapewne.
Nie zesraj się ze szczęścia że mogłeś się zalogować na stronie Sadistic.pl matka wie ?
co do Rosjanek to się nie ma co dziwić w końcu to słowianki, nasze ,,bratnie duszyczki" gdyby im stalin i reszta chłamu nie wtłoczyli do głowy głupot można by było jakąś unie słowiańską stworzyć i wtedy hameryka by się zesrała ale nie, wszyscy cisną na siebie my na nich oni na nas... i chuja będzie bo jesteście skłóceni przez rządy i kasę a Ci co są najbliżej są najdalej nas a przecież w tą wędrówkę wyruszyliśmy razem...
Zapominasz chyba o jednym ... My z Ruskimi mamy od 1000 lat potyczki takie jak z Niemcami a więc chyba ta słowiańska krew się ze sobą nie lubi.
Lenina, Stalina wtedy nie było a od zawsze się napierdalaliśmy z nimi.
chłam i dziadostwo , hejtuje kacapów
Stawiam dychę, że nigdy w Rosji nie byłeś, a twoją podróżą życia był wyjazd do Krakowa.
Rosjanie to bardzo przyjemny i gościnny naród. Niestety nikt już o tym nie pamięta, bo ruski rząd jest pojebany i psuje temu krajowi reputację na świecie. Natomiast ludzie są bardzo podobni do polaków, mają w nadmiarze pięknych kobiet, po które cały świat jeździ (tu warto nadmienić, że Ukraina ma ich nawet więcej ) i zawsze można na Rosjan liczyć.
Niestety dzielimy traumatyczną historię z nimi, nasze media rozdmuchują każdy zgrzyt na linii RP-FR, połowa naszego kraju to zjeby, którzy uważają, że samolot, który spadł w S. to zamach, który miał coś na celu, ale nikt nie wie co, a linia polityczna naszego rządu, który jest wspaniały i wogóle, głosi, że "Rosja jezd zła, Hameryka być dobra".
Radzę pojechać do Rosji (szczególnie warto Petersburg) i pomieszkać 2 tygodnie. Wtedy dopiero piszcie!
@Gamge,
я убегу в ночь - "ucieknę w nocy"
Zajmij się czymkolwiek, tylko nie tłumaczeniem, bo ci to nie wychodzi.
Stawiam dychę, że nigdy w Rosji nie byłeś, a twoją podróżą życia był wyjazd do Krakowa.
Sorry ale to ty podpis masz Stalina a avek to chyba pomyliłeś bo to Lenin
Sorry ale to ty podpis masz Stalina a avek to chyba pomyliłeś bo to Lenin
A nie pomyślałeś, że ustawiłem to celowo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów