Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@el_kadafi nauczyciel ma przekazywać wiedzę a nie prowokować tak jak ten pedał z wąsem na filmiku prowokował zaczą no i tak to wygląda a ty twoje zbędne pierdolenie to zostaw sam dla siebie i zastanów się
nauczyciel nie ma prawa ucznia ruszać a uczeń ma prawo się bronić jak zostanie zaatakowany no chyba ze ty el_kadafi dajesz sobie w ryj wyjebać tak jak w biblii napisane że nastawiasz drugi policzek leszczyku
tak samo jak ten MotoGdynia weźcie jedźcie do Anglii i nie róbcie nam wstydu w Polsce jak PO i PIS bo takie samo myślenie macie buraki
Chłopaki zwyczajnie nie mają twojego niedojebania mózgowego. Może wiedzą, że wychodząc do następnej klasy dobrze mieć wiedzę, którą nauczyciel stara się przekazać. A jak znajdzie się chuj, który rozpierdala lekcje swoim debilnym zachowaniem to trzeba go wyjebać. Ale oczywiście są idioci twojego pokroju. Będzie stawiał swoją przyszłość pod znakiem zapytania aby przypodobać się idiocie, który wszystko ma w dupie i nie potrafi się zachować. Jak koleś chce mieć w dupie to niech wypierdala i da się uczyć tym, co swoją przyszłość wiążą z nieco bardziej ambitnymi celami niż praca zimą w rowie, gdzieś na dalekim wypiździewie.
jesteś głupi jak but z lewej nogi
Chłopaki zwyczajnie nie mają twojego niedojebania mózgowego. Może wiedzą, że wychodząc do następnej klasy dobrze mieć wiedzę, którą nauczyciel stara się przekazać. A jak znajdzie się chuj, który rozpierdala lekcje swoim debilnym zachowaniem to trzeba go wyjebać. Ale oczywiście są idioci twojego pokroju.
Chłopie trochę dystansu do wszystkiego. Od wczoraj jesteś na Sadolu, że nie wiesz kiedy ludzie wstawiają taką mordę " "? Zazwyczaj jak z czegoś się naśmiewają/żartują. A Ty już gotowy do walki, żeby rozganiać śmieszków co sobie jaja robią, że jeden kacap chciał najebać drugiemu
zaczą
tak samo jak ten MotoGdynia weźcie jedźcie do Anglii i nie róbcie nam wstydu w Polsce jak PO i PIS bo takie samo myślenie macie buraki
Tu to nawet nie wiadomo co pisać bo jeszcze mnie śmiech dusi. Stary, a głupi.
Widać że pedalska klasa raz że ani jednej dziewczyny nie widać i powinien temu nauczycielowi dobrze ryj obić a jak nie to w pape na ulicy dostanie jak go towarzysze złapią bo reszta pedałów co broniła tego frajera to dupolizy nic więcej nauczyciel co sobie mysli kurwa też jest człowiekiem a nie bogiem wiec czuje jak po ryju dostanie albo zarobi kose miedzy żebra a potem mu sie oczy zaswiecą jak bedzie sie wykrwawial skurwysyn jebany
Nie nawidze takich cwaniakujących starych pedałow co myslą ze jak są nauczycielami to wszystko mogą ciekawe jak grupka ludzi go spotka jak bedzię przechodził w nocy ciemną bramą z resztą tacy nauczyciele to zwykłe pizdy co się boją chodzić po ulicy gdy jest ciemno
Coś więcej trzeba dodawać oprócz tego cytatu żeby dojść do wniosku że to kolejny spierdolony gimbus ze sfałszowanym wiekiem w profilu?
@Mindfuck ty chyba masz ze swoim wiekiem problemy i jaki gimbus weź wyjaśnij kto to bo nie jestem takim internetofobem jak ty i nie wiem kto to jest gimbus chyba że ty wiesz bo w takim towarzystwie sie obracasz
@mygyry widzę że odrobiłeś zadanie domowe i prześwietliłeś filmik jeszcze raz żeby dokładnie sprawdzić co i jak a z tego wniosek że buraku łatwo można tobą sterować nawet pisząc na necie taki typowy pionek i dajesz się prowokować wniosek z tego że jesteś słaby psychicznie i chcesz o tym pogadać?
@mygry nie wiem co ćpasz ale nie przewoź lepiej tego przez granice
p.s. nie będę jak ty jeleniu z Sadistica robił jakiegoś czata tak że adios
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów