Czekam na pizdusiowatych tatusiów, co nie potrafią własnych bachorów wychować a do innych się czepiają , że im to przeszkadza.
Białorycerzykowe pizdy do boju !!!
Ja bym napierdalał te gówniarstwo tak długo aż rodzice by zrozumieli za co
T chodź parówo, wyjebie ci z tego głupiego ryja zęby.
Jeżeli młody by dostał w papę to nic bym nie mówił. Ale ta gruba kurwa go pięściami okłada. Dostałby spaślak rurką w potylicę.
T chodź parówo, wyjebie ci z tego głupiego ryja zęby.
Jeżeli młody by dostał w papę to nic bym nie mówił. Ale ta gruba kurwa go pięściami okłada. Dostałby spaślak rurką w potylicę.
gówniak wyskoczył do starszego z łapami to dobrze że bardziej w pizde nie dostał
To ukraińskie bydło o którym piszesz, które dokonało masakry w Buczy było wspierane przez NATO i rządy EU, w tym naszego prezydenta.
To, że jesteś zjeb to wiadomo. Poznałem ludzi z Buczy i mam informacje z pierwszej ręki, ale dla ruSSkiego chujostwa najlepszy argument to Stalin, który rozdawał cukierki. I tak sobie wal konika do tej myśli, a jak się znudzi to weź świński ryj Putlerka
Ale pierdolisz głupoty. Gorsze niż halman. W buczy to cie moze ruchali. W dupie byles i gowni widziales. Do 5 nie potrafisz liczyć a co dopiero odróżnić jebana propagandę od prawdy. Zaraz napiszesz, ze Niemcy robili mydło z zydow w czasie 1WS nabijali niemowlaki na bagnety i tak z nimi biegali. Husein mial bron masowego rażenia ale na takim czarnym statku i dlatego Amerykanie tego nie znaleźli. Moze jeszcze wierzysz w niemowlaki wyciągane z inkubatorów w Iraku? Ja pierdole... naogladasz sie TVPIS i będziesz pierdolil, ze niebawem anglicy i Niemcy beda przyjeżdżać do Polski na szparagi i ogórki
Nie wiem co żresz, ale odstaw to, chyba że nie będziesz robić dzieci? Wtedy bierz jeszcze więcej
Najgorsze, że admini przypierdalają się o byle gówno, a ruSSkich popleczników tolerują na forum
To, że jesteś zjeb to wiadomo. Poznałem ludzi z Buczy i mam informacje z pierwszej ręki, ale dla ruSSkiego chujostwa najlepszy argument to Stalin, który rozdawał cukierki. I tak sobie wal konika do tej myśli, a jak się znudzi to weź świński ryj Putlerka
To że poznałeś to nie mam wątpliwości, bo Polakiem to nie jesteś. Może nawet sam strzelałeś do "ruSSkich popleczników" w Buczy?
Powiedz mi, jak tam na Ukrainie obecnie sytuacja z kolaborantami? Wysyłacie ich do więzień, obozów czy na miejscu rozstrzeliwujecie?
Ale pie**olisz głupoty. Gorsze niż halman. W buczy to cie moze r*chali. W dupie byles i gowni widziales. Do 5 nie potrafisz liczyć a co dopiero odróżnić j***na propagandę od prawdy. Zaraz napiszesz, ze Niemcy robili mydło z zydow w czasie 1WS nabijali niemowlaki na bagnety i tak z nimi biegali. Husein mial bron masowego rażenia ale na takim czarnym statku i dlatego Amerykanie tego nie znaleźli. Moze jeszcze wierzysz w niemowlaki wyciągane z inkubatorów w Iraku? Ja pie**ole... naogladasz sie TVPIS i będziesz pie**olil, ze niebawem anglicy i Niemcy beda przyjeżdżać do Polski na szparagi i ogórki
strzelam w ciemno że kanał atora masz na startową ustawiony ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów