Najebana pewnie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chciałbym dożyć momentu, gdy moja ojczyzna będzie w stanie zbudować rakietę, która poleci choćby jak ta na filmie
brakuje tylko głowicy i grzyba
@tranzystor
3/4 amatorskich modeli rakiet tak lata
3/4 amatorskich modeli rakiet tak lata
Kurwa tam chyba nigdy nic się nie zmieni...
nie rozumiem ludzi którzy jadą po Rosyjskim programie kosmicznym jak by to jakieś gówno było. Poczytajcie troszke to się dowiecie że Hamerykanie są lata za Rosjanami w dziedzinie podboju kososu i zawsze byli np najwiekszą ściema jest rzekome wygranie wyścigu w kosmos Rosjanie: pierwszy satelita, pierwsze zwierze, pierwszy człowiek, pierwsza kobieta, pierwsze dokowanie dwóch pojazdów, pierwsze trafienie w księżyc, pierwszy satelita księżycowy, pierwszy łazik księzycowy, pierwszy łazik na jkiej kolwiek innej planecie i pierwsza stacja kosmiczna a teraz uwaga bo od cholery będzie tego u hamerykanów: lądowanie na księżycu koniec. (ja wiem że lądowanie było najtrudniejsze ale Rosja dokonała tego będąc zniszczona wojną i używając swoich naukowców a amerykanie masowo wykorzystywali Niemców i naukowców z Europy) w chwili obecnej amerykanie tną budżet kosmiczny a Putin mówi że za 20 lat Rosja będzie mieć własną baze na księżycu, i ja im wierze bo w chwili obecnej to jest jedyny kraj który wydaje sensowne pieniądze na program kosmiczny i póki co nie zanosi się tam na żadne cięcia (pooglądajcie sobie też o ISS tam się okazuje ze połowa jak nie lepiej jest Rosyjska a większość modułów była dostarczana Rosyjskim statkiem Proton) więc pierdol się hameryko (mam nadzieje na poprawe naszych stosunków z Rosją zwłaszcza że ostatnio okazuje się to bardziej moralny kraj niż wiekszoć państw zachodu ale tym razem w sposób w którym nie musieli byśmy znosic ich wojsk u siebie)
ale co to za rakieta ? taka z ludźmi co w kosmos leci czy jakaś wielka bojowa wysłana w strone ameryki ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów