wyrwał dwa razy w ciągu 5 minut
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uśpił typka, a później zrobiło mu się go szkoda i zabrał go pod drzewko żeby za bardzo się nie opalił
5:08 karetka już na niego czekała
U nas było by 30 gapiów i żaden by nic nie zrobił, a pajac by zakorkował pół miasta, na wschodzie zainteresowało się typem trzech gości z czego dwóch mu obiło ryja.
jamci napisał/a:
Oglądając niemal każdy film z rosji utwierdzam się w przekonaniu, że Wałęsę to powinno się po stopach całować, za to że nas wyrwał spod władzy tego jebanego ciemnogrodu i dziękować, że po rosyjsku teraz nie gadamy.
hahahaa trzymajcie mnie
To chyba nie jest Rosja bo w 4:19 widać żółtego busa, takie busy są na Ukrainie i produkuje je firma Gaz. Do tego reklama na trolejbusie po ukraińsku. W 4:31 samochód ma naklejkę z ukraińską flagą na zderzaku. To miasto to Charków nawet na trolejbusie jest 4:44 pisze tam że Charków ma 357 lat.
Koleś fajnie dostawał.
Koleś fajnie dostawał.
2.26 niema to jak dostać z sandała.
gruszkins napisał/a:
2.26 niema to jak dostać z sandała.
w sensie, że bycie niemową jest jak cios z sandała ?
nie widzę związku szczerze mówiąc, ale mogę zapytać jakiejś niemowy jak kiedyś spotkam
Tak to oglądam i głęboka bardzo myśl nie daje mi spokoju - o chuj tu chodzi? Po co on te auta zatrzymuje? oO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów