📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czego to nie zrobią żeby nie iść na front
Klakier6 napisał/a:
Ja pierdole jaka znieczulica...
Że niby w jakim sensie? Co, mieli go reanimować, czy biegać w kółko i drzeć pizdę jak rozhisteryzowane baby?
Mógł przynajmniej przycelować w to czarne gówno ala terenówka asfaltowa.
Uważam ze więcej skoczków powinno skakać zimą. Ta fala uderzeniowa i odsunięty pył śnieżny naokoło nadaje temu lepszego odbioru
knosos2013 napisał/a:
nie widzisz że mu buty spadły? nie przeżył...
Chyba tylko jeden. Nadal jest szansa.
Dyzzzio napisał/a:
niech
Myślę, że skaczą z klatki schodowej, a te zwykle w starych blokach są w pionie wejścia.
W momencie kiedy zajebał w ziemię tak mi kurwa zapiszczało w uchu... Ale skok 10/10
KamayPL napisał/a:
W momencie kiedy zajebał w ziemię tak mi kurwa zapiszczało w uchu... Ale skok 10/10
zgaduję, że skoczkowi bardziej zapiszczało
Dyzzzio napisał/a:
Zastanawia mnie, dlaczego te ch*je, wybierają stronę od klatki schodowej... Jak chce ginąć, to niech ginie sam
No i zginął sam o co ci chodzi?
Takich skoków jeszcze tylko 140 milionów, czy ile tego gówna tam żyje.
Dokładnie 7 sekund gościa dzieliło od śmierci przez jakiegoś frajera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów