📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej kolo miał chujową sytuację. Taż mnie kiedyś laska chciała napierdalać no i lipa bo kobiecie nie jebniesz.
1:25... fajną kosę mu sprzedał...;P
1:25... fajną kosę mu sprzedał...;P
trzeba je bylo doruchac bo sa sucze niespokojne
cwaniaki w grupie. kobiet się nie bije, ale nie jest powiedziane że nie można ich powykręcać na tyle aby nie wstały z ziemi.. w ogóle to mam gdzieś te ruskie walki ważne że majteczki miała świetne
Lubisz to suko!
mylicie pojęcia baby - stan umysłu, myśli taka ze będzie chłopaka bez konsekwencji "męczyła" a tu taki sie trafił który babie wypierdoli i czasem to dobrze
Widać, że chłop ich bić nie chciał, ale wszystko ma swoje granice no i dostała odłamkowym w klameczke
Sadol schodzi na psy, 24 komentarze i jeszcze nikt nie napisał "ruchał bym"........
Hehe weźcie sobie od 2:12 jakie zblizenie na striny i dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów