18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Ruski kulturysta
nemiroff • 2013-04-27, 18:34
i ten śmiech

na bank znajdzie się ciekawski, który nie zna ruskiego. tłumaczę:
- "wychodziłem na ulicę 3x - śniadanie, obiad, kolacja. pozostały czas pakowałem."
Zgłoś
nemiroff 2013-04-28, 20:02 2
@Nejm
przykre, że nie wyczułeś gagu sytuacyjnego.
Tu nie chodzi o to, że koleś jest rosjaninem, filmik skądś tam podpierdolony(dzień dobry sherlocku).
Chodzi o to, że taki koleś, wydawałoby się poważny człek, podczas wywiadu śmieje się w ten sposób opowiadając o sobie.. nie wiem no, może masz z czymś takim styczność na co dzień, nie wiem naprawdę.
To, że ludzie rzucili się w dyskusję w komentarzach o kulturystyce, a nie o głownym przekazie filmiku zdziwiło mnie samego. Każdy ma swoje zdanie i poszło.
Jeżeli wkurwia Cię zalew ruskich na sadolu, to sam wrzuć coś w miarę wartościowego, a nie dexterową papugę, która była.pl mądralo.
I jak to się znalazło na głównej? Już tłumaczę. Niektórzy ludzie mają poczucie humoru a nie natężenie hemoroidów w dupie. Recepta to świeże powietrze, polecam.
Zgłoś
k................z 2013-04-28, 20:09
prokurator pewny jestem ze dieta z odpowiednimi suplementami i pożadnymi treningami zrobisz lepszy miesien niz wdupcajac sas jak głab bez opamietania
Zgłoś
polonez12 2013-04-28, 20:12
za to ze jest przyjebany stawiam piwo
Zgłoś
Tomek_206 2013-04-28, 20:15
Wyglada troche jak Stifler na sterydach
Zgłoś
l................z 2013-04-28, 20:43 1
@kaktuz

widac, ze nie masz o niczym pojecia
Zgłoś
nanab 2013-04-28, 21:01
To on je z ulicy?
Zgłoś
Trimeresurus 2013-05-02, 21:16
Ja tam wolę zrobić naturalnie mięśnie, męczyć się dwa razy dłużej, ale mieć te mięśnie wypracowane samemu, bez żadnych wspomagaczy dla niecierpliwych i głodnych efektów. Naturalnie robione będzie lepiej ukrwione nawet od tych ,,naturalnych" kreatyn itp. Ok, kreatyna niby ,,naturalna" ale jak już przyjmujesz z tym prochy, a nie żarcie to jednak nie do końca to naturalne metody są. Plus rosnąć za szybko też głupio, potem ukrwienia zero i zanim taki mięsień dostanie tlenu odpowiednio to jesteś jak Burneika na ringu. Minuta i dętka.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów