📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
e tam zaraz dobry kierowca, miał farta że miał gdzie uciekać - zauważył karambol za późno bo za szybko jechał, no i przecież nie może jechać prawym pasem choć jest o wiele mniej rozpierdolony. swoją drogą kratery po zimie że koła pourywać idzie - jeszcze niedawno u nas tak bywało na głównych trasach.
Po pierwsze: ja tam akcji w ogóle nie widziałem... Ot gościu uciekł z pasa. Po drugie, co z tego że mgła, a droga zła, to jest rosja, jak się ma do przejechania 2700km to trzeba zasuwać.
Odtąd jak Rosja zademonstrowała TMC - 65 (Generator mgly). To teraz wciąż mgła u nich jebitna. Dziwne ale to Rosja - kiedyś chmury samolotami przeganiali na defilady itp żeby pogoda ładna była, teraz może się maskują przed czymś Bo teraz u ruskich dosłownie chuja widać.
Akcja od 0:42
ScrappyCoco napisał/a:
Jaka akcja!? Ja tu kurwa żadnej akcji nie widzę...
Przecież wyraźnie napisał, ze akcja od 0:42 a Ty walnąłeś posta o 13:21. Cierpliwości...
petru23 napisał/a:
Przecież wyraźnie napisał, ze akcja od 0:42 a Ty walnąłeś posta o 13:21. Cierpliwości...
Zawsze myślałem, że na Nowy Rok akcja rozpoczyna się 0:00
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów