Ruski nagusek gruby jak klusek zaczepia z proszeniem ludzi o spodnie, odpowiada mu człowiek niegodnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MeHow89 napisał/a:
Za ekshibicjonizm- DO ŁAGRU! Dobrze mu przyjebał, sam bym się wkurwił gdyby np. córka ze szkoły wracała a tam zbok paraduje po ulicy w biały dzień.
on paradowal czy prosil o spodnie?
nelbox napisał/a:
widocznie żyjemy w różniących się cywilizacjach.każdy cywilizowany człowiek wpierdoli takiemu śmieciowi.
No i w sumie kurwa po co? Teraz ktoś musi przyjechać, posprzątać, ktoś musi typa zawieźć do szpitala, ktoś musi za to wszystko zapłacić. Ktoś będzie miał w chuj niepotrzebnej roboty. W cywilizowanym kraju jest od tego policja.
To jakiś wariat. Ja gdybym obudził się nagi to wziąłbym cokolwiek np. worek ze śmietnika, żeby się zakryć.
prufk napisał/a:
najsmieszniej by bylo gdyby go tym ciosem zabil
Co całkiem prawdopodbne po tym, jak chłop pierdolnął tyłem głowy w chodnik bezwładnie niczym worek kartofli.
Skoro żyjemy teraz w cywilizowanym świecie i tak zachowują się ruscy, to strach pomyśleć jakim zachowaniem szczycili się podczas II wojny.
Qaikwow napisał/a:
Skoro żyjemy teraz w cywilizowanym świecie i tak zachowują się ruscy, to strach pomyśleć jakim zachowaniem szczycili się podczas II wojny.
"Psy na dupach siadały"
prufk napisał/a:
najsmieszniej by bylo gdyby go tym ciosem zabil
Niestety nie zabił go raczej. Kiedyś podobnie dostałem i jebnąłem o chodnik. Parę szwów i lekki wstrząs. Chyba byłem w ubraniu. I mam większego fiuta.
No dobra, a gdzie te nieoczekiwane zakończenie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów