📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
betoon napisał/a:
znajdziemmy typa moze co? troszke gnaty polamiemy i wpierdol dziewczynie wielkim kabanem w dupsko i matce i ojcu .... no zesz kurwa pierdolec jebany
a moze sie odezwie do mnie ten kolega porozmawiamy troche.....................
Spokojnie, bo jeszcze sobie paluszki o klawiaturkę złamiesz
betoon napisał/a:
co pizdy kuzwa sracie sie pedaly
brawo no brawo
Ja pierdolę, kurwa mać!!! Pakuj tornister i idź spać gówniarzu, bo jutro do szkoły trzeba maszerować!!!
Przecież widać po spodniach z odkrytymi kostkami, że to pizda i wyżywa się na słabszych.
Wiedziałem, że ten pierdolony biały czarnuch to zrobi takie czajenie się na odpowiedni moment to oni mają we krwi i w huj to widać. Nie dziwota, że mieszają się z brudasami.
Walczy z bezdomnością
no ale co? sracie się pedały?
Jeżeli gdzieś tu jesteś i to czytasz, mały skurwielu, to jestem ciekawy, czy miałbyś jaja, żeby w samych bandażach na łapach wyjść ze mną na matę. Taki kurwa jesteś cwaniak do bezdomnego dziada, to chodź kurwa ze mną spróbuj.
W Rosji zawsze męczyli bezdomnych , ale zazwyczaj skini i sieci pełno jest filmików
Karma wróci, a nos Sebastiana zamieni się w puzzle.
ale to jest smutne
betoon napisał/a:
znajdziemmy typa moze co? troszke gnaty polamiemy i wpierdol dziewczynie wielkim kabanem w dupsko i matce i ojcu .... no zesz kurwa pierdolec jebany
a moze sie odezwie do mnie ten kolega porozmawiamy troche.....................
Wszyscy w domu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów