📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie chciała iść do fryzjera to tak miała
Ahh te kobiety...
szkoda, że nie zdechła.. ciepły trupek fajna sprawa .
zawsze byłem pewien że kobiety bym w życiu nie uderzył, teraz zacząłem się wahać... -.-
gorsze to od zwierząt, zwierzęta chociaż mają o co się napierdalać, a tu jakoś powodu nie widzę...
Który to już rosyjski film jak banda cip leje jakąś dziewczyne.. ale w żadnych nie ma podane ZA CO?! Zawsze mnie to ciekawi.. i jak one wszystkie znajdują się zawsze na jakimś pierdolonym pustkowiu w zajebanej dechami dziurze? VALKYROS bo nie bije się kobiet KTÓRE SZANUJĄ SAME SIEBIE, jak to Fokus z Paktofoniki gdzieś nawinął - tym się różni szmata od kobiety, kobieta się szanuje. Akurat na te poświęciłbym pare lepów a nawet buta jakby się na raz rzuciły
HezroX napisał/a:
w żadnych nie ma podane ZA CO?! Zawsze mnie to ciekawi..
Nie znam rosyjskiego,ale w tym filmiku może coś powiedziały na ten temat? Zna ktoś rozyjski i powie o czym ogólnie mówią te kozaczyny?
kurwa jak ja bylbym ta panienka to tamte moglyby juz kopac sobie groby po kolei
...tempe cipy...
Z tego co się zorientowałem( ale mało wyraźnie słychać ich bełkot) to ona albo coś im ważnego zniszczyła albo faceta którejś odbiła. Lub ewentualnie narobiła jakichś plotek, bo za coś chciała im zapłacić a one wtedy, że pierdolą jej pieniądze. Dostała dużo kurw, szmat, dziwek i suk. A ten kurew zza kamery pierdoli coś, że to za niego albo coś w tym rodzaju. Podejrzewam, że jest motorem powyższych wydarzeń. Co za cipa. Żal nazywać to mężczyzną... :-\
@up
Ta jasne...Chyba buś je ostatnim zębem-,, rozszarpywaczem pierogów" powygryzał...
@up
Ta jasne...Chyba buś je ostatnim zębem-,, rozszarpywaczem pierogów" powygryzał...
Ruscy- ten przekombinowany naród i te dzieci niech sie sami wykończą w pizdu wszyscy. Chujstwo na każdych serwerach siedzi i czituje jeszcze..;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów