📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie kurwa, niech sie dopierdala do kogo mu się podoba i jak się okaże że jest pizdą i dostaje wpierdol to i tak nie za mocny bo szkoda typa. To wtedy w zasadzie nawet się opłaca atakować ludzi nie ? nie pobiją cię za mocno jak będą silniejsi a czasem jakiś portfel się nawet uda zajebać
Chuj wie jaka była przyczyna tego zajścia więc w dupę sobie wsadźcie ocenianie czy dobrze zrobił czy źle , cieszcie się dobrze nagranym wpierdolem!
Słaby ten typ, zero combosów, ciągle jeden atak :/ tak walczą nooby ... Pewnie większość sadoli którzy ciągle trenują jakieś sztuki walki itp. pokazałoby mu jak się bije No ale przynajmniej "Finish him" z buta efektowny.
Dobrze chuj w oczy cwaniakowi, widac ,ze unikal walki tamten napieral i dostal to czego chcial, aczkolwiek but byl juz przesadzony
Już tak na glebie go bił to myślałem, że mu od razu pięścią do 10 odliczy...
heh2 napisał/a:
ehh, zachowal sie jak jebany murzyn, bo bije lezacego, a on juz nic nie moze zrobic...
Chyba sie nigdy nie biles kolego. Wedlug ciebie mial czekac az wstanie dojdzie do siebie i zrobi mu to samo?
nieźle go dojechał,sam bym lepiej tego nie uczynił
maks312 napisał/a:
Chyba sie nigdy nie biles kolego. Wedlug ciebie mial czekac az wstanie dojdzie do siebie i zrobi mu to samo?
chyba Ty się nie biłeś kolego...
łatwo ocenić kiedy ktoś ma dość i gdy już znokautujesz masz znaczną przewagę, po co dobijać? sobie i jemu zaszkodzisz.
Najgorzej gdy zachowujesz sie jak czarny - nie wiesz kiedy powiedzieć dość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów