18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne
🔥 Przejazd crossowca ... - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Danoniero 2020-12-20, 9:56
W Polsce jest to samo przecież,z różnicą że my tylko swoich ubijamy.
Zgłoś
Policeman 2020-12-20, 13:22 1
I my ich sprowadzamy do siebie.

Mieszkańcy dużych miast czy wy w ogóle widzicie ile ukraińców ze wschodu u was jest? W moim mieście to w zasadzie częściej już ukraińca spotykam niźli Polaka. I to nie tylko ukraińcy [ta sama mentalność co ruscy], ale też mnóstwo gruzinów, czeczeńców, jakichś uzbeków, albańczyków, kazachów, kirgistańczyków, kirgizów, tadżyków, mongołów, hindusów, filipińczyków czasami nie chce mi się wierzyć. Znajoma [gorąca mamuśka z okolicy - no ma przed czterdziechą i dalej siedzi na tinderze] mówi mi, że jak przegląda tindera to już nawet nie ma ma wygórowanych wymagań, byle Polak, a nie jakiś czukczu, dima czy genadij bo większość ma takich na liście. I niedługo sceny tego typu będą coraz częstsze u nas. W Polsce się bardzo uspokoiło w ostatnich 20 latach. Kiedyś jak się wracało po nocy przez miasto to człowiek się modlił [w najgorszych dzielnicach] by przemknąć bez rabunku. Teraz człowiek się dziwi jak ktoś go napada, bo to niemal się nie zdarza.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2020-12-20, 13:29
Rebeliant napisał/a:

Dobry kacap to martwy kacap. To nie małpy, to są szczury, które trzeba eksterminować co do jednego.

Nie jestem pewien czy właśnie pochwaliłeś ich postawę czy potępiłeś?
Zgłoś
AdamBrown 2020-12-21, 0:34
ColdBox napisał/a:

Na świecie powinien zostać wprowadzony obowiązek kary śmierci za nieludzkie przestępstwa. Jako ludzie powinniśmy usuwać takie jednostki.

no i tak było kiedyś w starym testamencie, za niektóre przestępstwa była kara smierci, ale lewactwo uznało w swojej dobrotliwości, ze Stary Testament jest za okrótny, i kare śmierci znisła, teraz jak kogoś zabijesz dostajesz 25 lat i wychodzisz po 8miu.
Zgłoś
ZgRyZ 2020-12-21, 4:55
Rebeliant napisał/a:

Dobry kacap to martwy kacap. To nie małpy, to są szczury, które trzeba eksterminować co do jednego.

mały, kochany śmieciu niedojebany, gdyby polacy zachowywali się, jak należy, mielibyśmy szacunek i poważanie wszędzie. ale to, co odjebali polaczkowie w historii, nie pomogło nam, lecz zniewoliło na przeszło 200 lat. gdyby nie wstawka ruskiego cara, niemcy zabrałyby całą polskę. tylko dzięki kontrze ruskich, rozłożyło się to na trzech. dla naszej „wspaniałej kultury”, życia ponad stan i znanego poczucia humoru kowalskiego kowadła ,cały świat ma nas na uwadze. typowy amerykański żart: polacy włamali się do mojego domu, mówi john, po czym poznałeś? pyta harry. bo wyjedli śmieci z kubła i zgwałcili sukę labradora. u ruskich mieliśmy szacunek, chociaż niezasłużony. za zabory.
po uwolnieniu i po wojnach dołączyli niemcy do żartów: jadę do polski na wczasy pociągiem, bo mój samochód już tam jest. ruscy utrzymywali szacunek dla nas, za wojnę. jak podziękował zachód tępym polaczkom za wojnę? prawdopodobnie wszyscy wiedzą. ruscy nadal mają szacunek dla nas. aż do czasu kiedy sku.wiałe, bezmózgie bydło (takie jak TY! tępy ogórze,napie.dalający bezbronne kobiety) przejęło władze w polsce, kradnące na naszą zgubę już nie tysiące, miliony nawet, ale miliardy. ot tak, jakby im się należało. wychowali sobie bandy bezmyślnych przygłupów, którzy powtarzają steki bzdur, pod batutę zachodu, aby obniżyć wartość naszego jedynego prawdopodobnego sprzymierzeńca. jaki naprawdę jest putin, nikt nie wie. potrafi się zmieniać i woalować zamiary. tylko w jednym jest stały. w marzeniach ma obraz Wielkiego Związku Słowian Wschodnich i Zachodnich, których to granice dochodziły do verden i brenen. nałykałeś się zachodnich bzdetów i jesteś przekonany o przynależności do lepszej części świata. prawda wygląda inaczej. nie będę proponować ci czytania, gdyż prawdopodobnie nie potrafisz czytać, a co za tym idzie, myśleć też nie potrafisz. jak powiedział Zbigniew Herbert: „do źródeł płynie się zawsze pod prąd. z prądem płyną śmieci.”, więc idź, walcz o swoją polskę, a ja będę się starać dotrzeć do prawdy. jak da Bóg, obojętnie jak go zwą. sam nie wiem, czy zostanę, gdzie jestem, czy przejdę wyżej.
Zgłoś
Mar0 2020-12-21, 22:49
Cep Cepowi Cepem Poganiał i tyle na te wasze gówno burza.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem