📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w kawiarni na zmywaku raczej.
Chyba sie przeprowadze do Rosji
Chociaż w sumie.... z moim ryjem to nawet pedał by mi nie dał swoich cycków pomacać :/
Chociaż w sumie.... z moim ryjem to nawet pedał by mi nie dał swoich cycków pomacać :/
3:05 spiderman'a nawet do ruskich przygnało
Bo pasztety to siedzą w domu i pucują gary, albo krowy doją i łajno przepierdalają widłami.
żeby nie było, swoja poznałem w kawiarni
To gdzie Ty kurwa chodzisz , że krowy w kawiarni siedzą ?
Nie no trzeba przyznać że w dechę są niektóre rosjaneczki
-Otto von Bismarck
a ja wiem??? napisał/a:
w kawiarni na zmywaku raczej.
Jesteś zbyt litościwy, myślę że poznał ją w kawiarni na zapleczu podczas gdy rżnął ją szef za premie do wypłaty, a ona krzycząc w niebogłosy wzbudziła podejrzenie gwałtu.
900. piw i jesteśmy,(Kwita)!!
Novik napisał/a:
Nie ma to tamto obmacał więcej piersi niż wy razem wzięci
Nie pierdol , na tej stronie akurat ktoś taki jak gwałciciel z wieloletnim doświadczeniem mogł podotykac wiecej
nawet Doda się załapała jako 69
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów