brakuje rosomaka i parady F16
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Żeby nie skłamac, nawet nie wiem kim ten debil jest. Pamietam że jakiś detektyw z niego jest czy coś takiego. Widzę że ma własną armię najemników. Na czym on sie tak dorobił?
SOOPER napisał/a:
Janosik kuurwaaa...powiedzcie mi kto bogatemu zabroni?
PS. HE HE... rzeczywiście kurdupel, nawet fryzura nie pomoże
Koleś wygląda jak miniaturowy Arni z 13 posterunku i potrafi zrobić wokół siebie zamieszanie. Jednak gdyby ktoś z mojej rodziny zaginął albo został porwany zgłosiłbym się do niego.
zastanawia mnie jakim prawem hummer rutkowskiego jeżdzi na sygnałach świetlnych? to jakiś pojazd uprzywilejowany jest?? z tego co widzę, to nie są pomarańczowe.
Zajebiście, ale dlaczego on oddał swoje dziecko jakiemuś typowi w kominiarce? Może potem to dziecko jechało hamerem a nie z rodzicami? Co za kurwa patologia, pomijając to że odebranie dziecka ze szpitala było konkretną ustawką z mediami - jakby nie było to słuch o kwadratogłowym zaginął od czasów małej Madzi z miasta BongMana.
Oj tak się plujecie, a ja Wam powiem, że jak to oglądałem, to się uśmiechałem. Rutkowski był sympatyczny, dał się obfotografować, nie gonił reporterów, jego ochrona też jest dla mnie zrozumiała, bo w końcu mógł komuś zaleźć za skórę, a bandyci potrafią się mścić na różne sposoby...
A tam pierdolicie....
Koleś dorobił się grubej kasiory na przekrętach i szemranych interesach. Na pewno naraził się wielu osobom i zapewne ma powody obawiać się o bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich.
Koleś dorobił się grubej kasiory na przekrętach i szemranych interesach. Na pewno naraził się wielu osobom i zapewne ma powody obawiać się o bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich.
Cholernie nieprofesjonalnie to zorganizowane. Ochroniarz, który trzyma w prawej ręce nosidełko z dzieckiem i po prawej stronie ma kaburę z pistoletem, jak mniemam załadowanym do pełna 9mm para. W razie konieczności użycia(co jest bardzo mało prawdopodobne, ale jednak) co zrobi? Rzuci dzieckiem o podłogę i wyjmie broń czy wyjmie broń lewą ręką? Amatorzy w przebraniu
był i zdechnie burakiem
oczywiscie dziennikarskie kurestwo calkiem przypadkiem na miejscu i napierdala milion fotek
Cholernie nieprofesjonalnie to zorganizowane. Ochroniarz, który trzyma w prawej ręce nosidełko z dzieckiem i po prawej stronie ma kaburę z pistoletem, jak mniemam załadowanym do pełna 9mm para. W razie konieczności użycia(co jest bardzo mało prawdopodobne, ale jednak) co zrobi? Rzuci dzieckiem o podłogę i wyjmie broń czy wyjmie broń lewą ręką? Amatorzy w przebraniu
On tą pukawką to sobie może w cyrku postrzelać. Druga sprawa, zwróćcie uwage na te pseudo odznaki na szyjach tych "ochroniarzy". Ja w ogóle kurwa nie wiem co to za instytucja ochroniarz? Ani to żadnej przysięgi nie składa, ani nic..
Kurde dbają o to dziecko jak by ktoś miał je bombą wyjeb*ć
Ustawiane na maxa !!! Powiem tak kuchnia to mój świat a i dziecko urodziłam i ta miła pani (ruchable zresztą ) to na tych obcasikach i w tak skąpym stroju to ewentualnie mogla jakiś czas (raczej dłuższy ) po porodzie pośmigać, bo po porodzie z pampersem między nogami to by raczej nie błysnęła.Troche realistycznego świata kasa kasą ale pitki nikt ci nie uleczy w dwa dni kurwa.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów