18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Seboolek 2014-01-16, 0:12 1
Żeby nie skłamac, nawet nie wiem kim ten debil jest. Pamietam że jakiś detektyw z niego jest czy coś takiego. Widzę że ma własną armię najemników. Na czym on sie tak dorobił?
Zgłoś
jv69 2014-01-16, 0:16 1
SOOPER napisał/a:

powiedzcie mi kto bogatemu zabroni?

Janosik kuurwaaa...

PS. HE HE... rzeczywiście kurdupel, nawet fryzura nie pomoże
Zgłoś
T................X 2014-01-16, 0:20 2
Koleś wygląda jak miniaturowy Arni z 13 posterunku i potrafi zrobić wokół siebie zamieszanie. Jednak gdyby ktoś z mojej rodziny zaginął albo został porwany zgłosiłbym się do niego.
Zgłoś
modyf 2014-01-16, 1:21 1
zastanawia mnie jakim prawem hummer rutkowskiego jeżdzi na sygnałach świetlnych? to jakiś pojazd uprzywilejowany jest?? z tego co widzę, to nie są pomarańczowe.
Zgłoś
panchamityle 2014-01-16, 3:34 1
Zajebiście, ale dlaczego on oddał swoje dziecko jakiemuś typowi w kominiarce? Może potem to dziecko jechało hamerem a nie z rodzicami? Co za kurwa patologia, pomijając to że odebranie dziecka ze szpitala było konkretną ustawką z mediami - jakby nie było to słuch o kwadratogłowym zaginął od czasów małej Madzi z miasta BongMana.
Zgłoś
a................0 2014-01-16, 4:45 1
Oj tak się plujecie, a ja Wam powiem, że jak to oglądałem, to się uśmiechałem. Rutkowski był sympatyczny, dał się obfotografować, nie gonił reporterów, jego ochrona też jest dla mnie zrozumiała, bo w końcu mógł komuś zaleźć za skórę, a bandyci potrafią się mścić na różne sposoby...
Zgłoś
Hotig 2014-01-16, 9:11 2
A tam pierdolicie....

Koleś dorobił się grubej kasiory na przekrętach i szemranych interesach. Na pewno naraził się wielu osobom i zapewne ma powody obawiać się o bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich.
Zgłoś
Elver 2014-01-16, 11:07 3
Cholernie nieprofesjonalnie to zorganizowane. Ochroniarz, który trzyma w prawej ręce nosidełko z dzieckiem i po prawej stronie ma kaburę z pistoletem, jak mniemam załadowanym do pełna 9mm para. W razie konieczności użycia(co jest bardzo mało prawdopodobne, ale jednak) co zrobi? Rzuci dzieckiem o podłogę i wyjmie broń czy wyjmie broń lewą ręką? Amatorzy w przebraniu
Zgłoś
dziwkiosiem 2014-01-16, 11:24 1
był i zdechnie burakiem
Zgłoś
mare30ks 2014-01-16, 11:36 1
oczywiscie dziennikarskie kurestwo calkiem przypadkiem na miejscu i napierdala milion fotek

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
nitrox89 2014-01-16, 12:38 1
Cytat:

Cholernie nieprofesjonalnie to zorganizowane. Ochroniarz, który trzyma w prawej ręce nosidełko z dzieckiem i po prawej stronie ma kaburę z pistoletem, jak mniemam załadowanym do pełna 9mm para. W razie konieczności użycia(co jest bardzo mało prawdopodobne, ale jednak) co zrobi? Rzuci dzieckiem o podłogę i wyjmie broń czy wyjmie broń lewą ręką? Amatorzy w przebraniu

On tą pukawką to sobie może w cyrku postrzelać. Druga sprawa, zwróćcie uwage na te pseudo odznaki na szyjach tych "ochroniarzy". Ja w ogóle kurwa nie wiem co to za instytucja ochroniarz? Ani to żadnej przysięgi nie składa, ani nic..
Zgłoś
M................6 2014-01-16, 15:35 1
Kurde dbają o to dziecko jak by ktoś miał je bombą wyjeb*ć
Zgłoś
emka01 2014-01-16, 23:41 1
Ustawiane na maxa !!! Powiem tak kuchnia to mój świat a i dziecko urodziłam i ta miła pani (ruchable zresztą ) to na tych obcasikach i w tak skąpym stroju to ewentualnie mogla jakiś czas (raczej dłuższy ) po porodzie pośmigać, bo po porodzie z pampersem między nogami to by raczej nie błysnęła.Troche realistycznego świata kasa kasą ale pitki nikt ci nie uleczy w dwa dni kurwa.

e01
Zgłoś
pelepele 2014-01-17, 0:26 1
To ta zakonnica?
Zgłoś
Taquito 2014-01-18, 22:53 1
chlop napisał/a:

co za pajac biedne dziecko że takiego zjebanego starego ma

na pewno lepszy niż twój
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów