Zoo York
Zoo York
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tysiące pojedynczych przypadków.
Setki tysięcy *
Jaki będzie wyrok? Monter instalujący ławkę zostanie skazany za nieumyślne zabójstwo...
To są pojedyncze przypadki a wy z nich robicie nie wiadomo co
Co za leming..
To są pojedyncze przypadki a wy z nich robicie nie wiadomo co
Dokładnie. Tak samo gwałty. To nie jest masowa skala.
Po co o tym mówić?
Polecam stronę gościa więcej danych i statystyk oraz faktów o wakandzie.
Znamy, znamy
jesteś pewien?
Gratulacje! Zdałeś test na debila. Dwukrotnie.
Co za leming..
Ty też zdałeś, ale tylko raz.
Gratulacje! Zdałeś test na debila. Dwukrotnie.
Ty też zdałeś, ale tylko raz.
Twoje istnienie jest idealnym przykładem na to, że takie lewackie pierdoły można pierdolić nieironicznie. A teraz idź się spłakać gdzie indziej.
Po pierwsze należy zacząć od wytłumaczenia czym jest social justice, akurat na sadolu pewnie spory % wie, może nie wszyscy. Ideologia w służbie murzynom, pogląd, że trzeba im pomagać ponad miarę, także prawnie, w każdym przypadku mówić, że czarni są niewinni, a nawet jak są winni, to biali historycznie i systemowo są tak winni, że ten czarny mimo, że jest winny, to de facto jest niewinny.
To absolutnie ironiczne, że ostatnie co ten typ widział w swoim życiu to jakiś typowy czarny przechodzień w nocy, które po prostu ma w dupie to, by zajebać kobiecie, coś ukraść, jebnąć kogoś nożem, jakby miał broń to by sobie postrzelał, ale akurat wyszedł z kosą na spacer. Mam nadzieję, że koledzy pana adwokata z social justice uniewinnią dindu i będą mówić, że Ryan chciałby tego, żeby jego morderca nie poniósł konsekwencji, wszystkiemu winny był on sam, bo swoją uprzywilejowaną pozą raził biedneo i oszukanego przez system Tyrona.
Jesteś Mistrzem! Twoje proroctwo w zakresie reakcji kolegów zadźganego lewaka spełniło się co do joty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów