📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
pika napisał/a:
dobry zawodnk ale prawda jest taka ze to sie bawia same pipy które chca sobie nie wiadomo co udowodnic jeden lepszy kozak i ich pozamiatał z drewnianą belka. Kiedys byłem w twierdzy wisłoujcie w gdansku i tam byly pokazy i mozna bylo na koniec zawakczyc ze zwicezca turnieju to sie zglosilem, bo nikt nie chcial. Przyznam zbroja cieżka i zero techniki maja te dałny bo attakuja cialem i mysla ze sa wypasami. Raz mnei wywrócil bo nie kumalem zasad ale potem go tak dojechalem ze szok mam fotki jak co
W dupieś był gównoś widział Tarczownicy często młócą się bez ładu i składu, ale z dobrym fechmistrzem z półtorakiem w 5 minut walki na 100 otrzymanych trafień nie zapunktowałbyś ani razu. Pozdrawiam Koszalińską Kompanie Rycerską
O, to są ci Wasi fechmistrze.. ?
facebook.com/photo.php?fbid=417358258287268&set=pb.214106978612398...
facebook.com/photo.php?fbid=417358258287268&set=pb.214106978612398...
@Pika
dobry zawodnk ale prawda jest taka ze to sie bawia same pipy które chca sobie nie wiadomo co udowodnic jeden lepszy kozak i ich pozamiatał z drewnianą belka. Kiedys byłem w twierdzy wisłoujcie w gdansku i tam byly pokazy i mozna bylo na koniec zawakczyc ze zwicezca turnieju to sie zglosilem, bo nikt nie chcial. Przyznam zbroja cieżka i zero techniki maja te dałny bo attakuja cialem i mysla ze sa wypasami. Raz mnei wywrócil bo nie kumalem zasad ale potem go tak dojechalem ze szok mam fotki jak co
jeżeli kiedys to ważne jest kiedy bo sportowa walka na wysokim poziomie trwa pare lat, a do tego zawsze mogłeś wylądować na jakimś turnieju, o którym najlepsi nie mają pojęcia że się tam odbywa coś
Pozdrawiam
Członek jednego z najlepszych klubów
jeżeli kiedys to ważne jest kiedy bo sportowa walka na wysokim poziomie trwa pare lat, a do tego zawsze mogłeś wylądować na jakimś turnieju, o którym najlepsi nie mają pojęcia że się tam odbywa coś
Pozdrawiam
Członek jednego z najlepszych klubów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów