📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gajnierkiem to se możesz umyć włosy na chuju
właśnie czekałem, aż wyjmie jakas flaszke albo piwo
Niech koksi. Przyda się u nas na magazynie. Niestety słabo by się spisał na obsłudze klienta
Tak się zastanawiam, dlaczego to trafiło na główną? Aha, sadystyczna głupota.
Na kiego chuja lyka suple skoro chla do tego? To jebane chlory nie koxy... a pozniej przychodzi na silownie taki i macha grabiami podnoszac 5kg hantle. Konczy serie i siedzi, bo juz mu sie nie chce ''cwiczyc''.
morał z tego prosty i niektórym znany, najlepiej się czujemy, gdy browara wypijamy.
Widać burak, z niego i alkoholik Leżajsk to takie gówniane piwo że przy próbowaniu miałem ochote sie pochlastać
.
.
Jak to człowieka wk**wia, że jeden całe życie stara się coś osiągnąć i gówno z tego ma, a jakiś idiota robi kariere za bycie idiotą...
To wszystko wina jego matki. Dlatego musicie oglądać tego debila bo go matka nie wyskrobała po tym jak się ruchała z baranem.
No bo jak obwiniać barana , że mu jakaś idiotka dupy dała.
No bo jak obwiniać barana , że mu jakaś idiotka dupy dała.
ziomale z osiedla chcą zaimponować przed swoimi lachonami albo innymi cwelami z zespołu szkół, że robią karierę w internetach. Zabierają takiego Rysia, co ma widoczny problem z alkoholem a może i z innymi używkami, które oni posiadają, bo wiadomo, że on zrobi wszystko jak dziwka byle swoje dostać. Tacy to mi chojracy. Poziom minus gimnazjum, jeszcze gorzej niż najebanego kumpla nagrywać na domówce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów