📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
to trzeba po prostu zobaczyć
Jebać ojca prowadzącego.
Fajnie było sobie przypomnieć dobre nuty z chyba najlepszego sunrice with ekwador
Fajnie było sobie przypomnieć dobre nuty z chyba najlepszego sunrice with ekwador
to sa ludzie którym rydzyk i jemu podobni skutecznie zrobili papke z mózgu, prawie codziennie sie takich na ulicy spotyka i musze powiedzieć jedno, Ci wyznawcy rydzyka nie maja w sobie żadnych zasad chrześcijaństwa, mianowicie są obłudni, agresywni, często wulgarni, i maja absolutne zero szacunku do drugiego człowieka, tego typu katolików jak mohery należy omijać szerokim łukiem bo w życiu codziennym są gorsi od szwabów czy żydów.
toranaga7 napisał/a:
Dobrze że ta jebana katoprawica ledwo zipie,może wreszcie wyjdziemy ze średniowiecza i dogonimy Europę...
zakompleksione lewicowe cioty też niegrubo widzę jadą.
toranaga7 napisał/a:
Dobrze że ta jebana katoprawica ledwo zipie,może wreszcie wyjdziemy ze średniowiecza i dogonimy Europę...
Sąsiad Ahmed i twój syn mąż Andrzeja.Challenge Accepted.
to sa ludzie którym rydzyk i jemu podobni skutecznie zrobili papke z mózgu, prawie codziennie sie takich na ulicy spotyka i musze powiedzieć jedno, Ci wyznawcy rydzyka nie maja w sobie żadnych zasad chrześcijaństwa, mianowicie są obłudni, agresywni, często wulgarni, i maja absolutne zero szacunku do drugiego człowieka, tego typu katolików jak mohery należy omijać szerokim łukiem bo w życiu codziennym są gorsi od szwabów czy żydów.
Masz mózg tak zdymany przez Wyborczą i TVN że aż mi Ciebie szkoda.
mniejszosc na tym portalu to te mohery -.-' jebane naiwne katoliki, ktore przekonaja sie ze po smierci jest jeden wielki "kau" ja pierdole i gdzie progress w ewolucji...
discopologenny pedal xa0xa0xaxa :X
rozkurw napisał/a:
Prosta muzyka dla prostych ludzi.
discopologenny pedal xa0xa0xaxa :X
w życiu bym z własnej woli nie włączył radia rydzyka, ale kurwa już to wole niż ten pedalski, prostacki sunrise
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów