Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Wy tą pułapke z dziada na pradziada sobie przekazujecie?
A co? Nie pasuje Ci cos? Moja ma chyba z 80lat z dziada pradziada i dziala lepiej niz nowa. Ostatnio skubanych mysich kurewek jest tyle, ze romantyczny dwustrzal mi sie trafil. Jednoczenie dwie sztuki obrabialy chlebek na zapadce i widzisz jaka zajebista pulapka dwie sie zlapaly przytrzasniete na szyi.
Ryjówka, w przeciwieństwie do myszy, nie zakłada gniazd w budynkach, po prostu może przyjść za pokarmem gdy poczuje zapach jedzenia. Zabijanie jej to kurestwo wobec przyrody.
Przecież gość nie biegał za nią z procą tylko wsadziła łeb w pułapkę xD Wypadek/zbieg okoliczności.
Nie wiedziałem jak nawiązać do "wyglądu" tej pułapki, na szczęście zrobiłeś to po mistrzowsku hahaha
Jest to trzeci jadowity ssak w Polsce
Poza tym są pod ochroną
Przekazują sobie razem z tymi myszami.
A ty należysz do pokolenia LGBT+++ i musisz mieć z LEDami w kolorze tęczy i dostępem do WiFi?
A ty należysz do pokolenia LGBT+++ i musisz mieć z LEDami w kolorze tęczy i dostępem do WiFi?
Znaczy ja nie wiem jak to dziala. Mam kilka nowych i one sa gownianie wykonane, ale generalnie dzialaja jak ta stara ktora wyglada jak wyzej. Ale podloze w tym samym pomieszczeniu, ten sam chlebek, a one ida tylko do tej starej. Nie wiem, ta nowa smierdzi albo cos? A i tak najwieksze uzyski mam na karmie - zatrute ziarno. Ale jest dramat w tym roku. Normalnie wysypuje mala kupeczke i starcza na cala zime, a w tym roku zaczely sie wczesnie i jest ich tak duzo, ze juz caly kg na dom jednorodzinny poszedl i nadal znika i pojawiaja sie nowe;/
Razem z ryjówką!
Wymyśl selektywna pulapkę,też chętnie kupię.
Mogę taką skonstruować, ale raczej nie będzie tania. Chyba, że studenta wynajmiesz na projekt zaliczeniowy. Wiesz, telefony odblokowują się na twarz, to dadzą radę z ryjówką.
Z chuja na chuja raczej
z dziada na dziada
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów