18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
KosmatyHui 2024-11-05, 17:30 5
CzerstWybut napisał/a:

Wy tą pułapke z dziada na pradziada sobie przekazujecie?

A co? Nie pasuje Ci cos? Moja ma chyba z 80lat z dziada pradziada i dziala lepiej niz nowa. Ostatnio skubanych mysich kurewek jest tyle, ze romantyczny dwustrzal mi sie trafil. Jednoczenie dwie sztuki obrabialy chlebek na zapadce i widzisz jaka zajebista pulapka dwie sie zlapaly przytrzasniete na szyi.
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-05, 18:09 1
joti napisał/a:

Ryjówka, w przeciwieństwie do myszy, nie zakłada gniazd w budynkach, po prostu może przyjść za pokarmem gdy poczuje zapach jedzenia. Zabijanie jej to kurestwo wobec przyrody.

Przecież gość nie biegał za nią z procą tylko wsadziła łeb w pułapkę xD Wypadek/zbieg okoliczności.

CzerstWybut napisał/a:

Nie wiedziałem jak nawiązać do "wyglądu" tej pułapki, na szczęście zrobiłeś to po mistrzowsku hahaha
Zgłoś
Cryo 2024-11-05, 18:44 1
Tu jest gdzieś czarny humor, czy zwyczajne jaranie się martwym zwierzęciem? Proponowałbym raczej wizytę u psychiatry.
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2024-11-05, 18:50 2
Z ciekawostek to ryjówki są jadowite- jad zawarty w ich ślinie prowadzi do zniszczenia czerwonych krwinek ofiary, co powoduje jej paraliż oraz śpiączkę

Jest to trzeci jadowity ssak w Polsce

Poza tym są pod ochroną
Zgłoś
Ryju1983 2024-11-05, 19:44
CzerstWybut napisał/a:

Przekazują sobie razem z tymi myszami.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-11-05, 20:00 3
CzerstWybut napisał/a:

A ty należysz do pokolenia LGBT+++ i musisz mieć z LEDami w kolorze tęczy i dostępem do WiFi?
Zgłoś
KosmatyHui 2024-11-05, 20:07
PsikutaBezS napisał/a:

A ty należysz do pokolenia LGBT+++ i musisz mieć z LEDami w kolorze tęczy i dostępem do WiFi?

Znaczy ja nie wiem jak to dziala. Mam kilka nowych i one sa gownianie wykonane, ale generalnie dzialaja jak ta stara ktora wyglada jak wyzej. Ale podloze w tym samym pomieszczeniu, ten sam chlebek, a one ida tylko do tej starej. Nie wiem, ta nowa smierdzi albo cos? A i tak najwieksze uzyski mam na karmie - zatrute ziarno. Ale jest dramat w tym roku. Normalnie wysypuje mala kupeczke i starcza na cala zime, a w tym roku zaczely sie wczesnie i jest ich tak duzo, ze juz caly kg na dom jednorodzinny poszedl i nadal znika i pojawiaja sie nowe;/
Zgłoś
adny123 2024-11-05, 20:49
Z tym na główna a ja lepsze ostatnio utylizowalem beż swetfoci. Człowiek stary to glupi......
Zgłoś
marian0619 2024-11-05, 20:57
CzerstWybut napisał/a:

Razem z ryjówką!
Zgłoś
Siriuz 2024-11-05, 21:24
andrzejrobert75 napisał/a:

Wymyśl selektywna pulapkę,też chętnie kupię.

Mogę taką skonstruować, ale raczej nie będzie tania. Chyba, że studenta wynajmiesz na projekt zaliczeniowy. Wiesz, telefony odblokowują się na twarz, to dadzą radę z ryjówką.
Zgłoś
mrdick 2024-11-05, 21:35
CzerstWybut napisał/a:

Z chuja na chuja raczej
Zgłoś
Gaiseric 2024-11-05, 21:37
Z doświadczenia wiem, że najlepszym sposobem na pozbycie się gryzoni są maty z klejem, tzw. lepy.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
andrzejrobert75 2024-11-05, 21:46
Siriuz napisał/a:

Mogę taką skonstruować, ale raczej nie będzie tania. Chyba, że studenta wynajmiesz na projekt zaliczeniowy. Wiesz, telefony odblokowują się na twarz, to dadzą radę z ryjówką.

RIP Florka( pozdro dla kumatych)
Zgłoś
mmichau 2024-11-05, 23:10
CzerstWybut napisał/a:

z dziada na dziada
Zgłoś
TurboUno 2024-11-06, 3:26 2
CzerstWybut napisał/a:

Tak, a o co chodzi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem