📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
A tak trzymał się zdania że po opuszczeniu ciała Ryśka,będzie grał role w teatrze.
W gruncie rzeczy to teatr,każdy rozumuje na swój sposób
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
W gruncie rzeczy to teatr,każdy rozumuje na swój sposób
Ja rozumiem ze aktor, ze artysta, ze stracil role zycia, ze dobry aktor zagra kazda role...
Ale to kurwa ?! Juz chuj ze cale zycie gral podrzedna role w podrzednym serialu.
Ja bardzo przepraszam, ale on sie znizyl do tego poziomu, ze stado murzynow by go dymalo na antenie, na zywo, a Rysio z usmiechem i sperma na ustach z bananem w mordzie, mowilby monolog zycia, "wkladajcie banany głeboko, bedziecie srali srogo"
Moj świat sie zawalil, ide na wodke
Ale to kurwa ?! Juz chuj ze cale zycie gral podrzedna role w podrzednym serialu.
Ja bardzo przepraszam, ale on sie znizyl do tego poziomu, ze stado murzynow by go dymalo na antenie, na zywo, a Rysio z usmiechem i sperma na ustach z bananem w mordzie, mowilby monolog zycia, "wkladajcie banany głeboko, bedziecie srali srogo"
Mockba napisał/a:
Ja rozumiem ze aktor, ze artysta, ze stracil role zycia, ze dobry aktor zagra kazda role...
Hmmm, do jakiego poziomu się zniżył? Widać że on dobrze wie że się z niego śmieją i potrafi dobrze to wykorzystać. Teraz ma kaske z takich idiotów jak wy oglądających to, więc to wy kochani jesteście tu błaznami. Dostał kase, zagrał ima dobrze, a wiekszość z was robi z siebie idotów na mieście po alko lub bez i to za darmo. Dodam że jeszcze za to płacicie bo alkohol sam się nie kupi. Tak ja też robię z siebie idiotę, ale to dlatego że lubię świrować. Ode mnie szacun dla niego za dystans do własnej osoby, a wy nadal liżcie dupe szefowi za 1100 na reke
I wszyscy pierdolą i pierdolą a większośc za te pieniądze, które dostal za występ pewnie wpusciła by kilka chujów w dupę....
@Zjuq
Wszyscy robia z siebie idiotow po pijaku tylko ty nie. Wiadomo.
A spierdalaj, bo jak cie czytam to mnie bardziej mdli niz od ogladania Ryska.
Dziekuje za warna. xoxo
Wszyscy robia z siebie idiotow po pijaku tylko ty nie. Wiadomo.
A spierdalaj, bo jak cie czytam to mnie bardziej mdli niz od ogladania Ryska.
Dziekuje za warna. xoxo
kurwa jak można coś takiego oglądać , czym karmi nas ta prostytutka Majewski , chuj żę wszędzie podwyżki cen ,chuj że bezrobocie wzrasta ale najważniejsze ze w PO lszewickiej telewizji pokazuje sie 3 kurwy i pederaste który sie wybił na plecach małoletniego Downa , pamiętacie 4 lata temu - By żyło się lepiej.... ehhh
zauważyliście jaki on ma dziwny biceps w prawej ręce? Co to ma być?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów