18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Rysiek z Kranu
Nap_Limak • 2012-05-28, 22:37
Po śmierci Rysiek dorabia na czarno jako wodzianka.

Cały Czas Stoi
Zgłoś
Orissa 2012-05-29, 13:29
Nie pasowało mu być Ryśkiem, to teraz jest gimpem
Zgłoś
GnS 2012-05-29, 13:41 1
apogeum chujozy
Zgłoś
Gebofon 2012-05-29, 13:59
A tak trzymał się zdania że po opuszczeniu ciała Ryśka,będzie grał role w teatrze.
W gruncie rzeczy to teatr,każdy rozumuje na swój sposób

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
lucass1621 2012-05-29, 14:00 3
Kurwa jak mnie irytują ludzie którzy zamiast inteligencją zdobywać popularność, robią z siebie debili, i mimo wszystko kurwa innym ludziom się to podoba. Nie cierpię tego programu.
Zgłoś
AngryCow 2012-05-29, 14:04
Chyba przez tyle lat w publicznej słabo musieli płacić, że gość robi z siebie takiego błazna.
Zgłoś
bielo1 2012-05-29, 14:11
Rysiek mógłby się z Najmanem zmierzyć, jeden i drugi zero honoru.
Zgłoś
Mockba 2012-05-29, 14:19 3
Ja rozumiem ze aktor, ze artysta, ze stracil role zycia, ze dobry aktor zagra kazda role...

Ale to kurwa ?! Juz chuj ze cale zycie gral podrzedna role w podrzednym serialu.

Ja bardzo przepraszam, ale on sie znizyl do tego poziomu, ze stado murzynow by go dymalo na antenie, na zywo, a Rysio z usmiechem i sperma na ustach z bananem w mordzie, mowilby monolog zycia, "wkladajcie banany głeboko, bedziecie srali srogo"

Moj świat sie zawalil, ide na wodke
Zgłoś
Zjuq 2012-05-29, 14:41 1
Mockba napisał/a:

Ja rozumiem ze aktor, ze artysta, ze stracil role zycia, ze dobry aktor zagra kazda role...

Ale to kurwa ?! Juz chuj ze cale zycie gral podrzedna role w podrzednym serialu.

Ja bardzo przepraszam, ale on sie znizyl do tego poziomu, ze stado murzynow by go dymalo na antenie, na zywo, a Rysio z usmiechem i sperma na ustach z bananem w mordzie, mowilby monolog zycia, "wkladajcie banany głeboko, bedziecie srali srogo"

Moj świat sie zawalil, ide na wodke

Hmmm, do jakiego poziomu się zniżył? Widać że on dobrze wie że się z niego śmieją i potrafi dobrze to wykorzystać. Teraz ma kaske z takich idiotów jak wy oglądających to, więc to wy kochani jesteście tu błaznami. Dostał kase, zagrał ima dobrze, a wiekszość z was robi z siebie idotów na mieście po alko lub bez i to za darmo. Dodam że jeszcze za to płacicie bo alkohol sam się nie kupi. Tak ja też robię z siebie idiotę, ale to dlatego że lubię świrować. Ode mnie szacun dla niego za dystans do własnej osoby, a wy nadal liżcie dupe szefowi za 1100 na reke
Zgłoś
k................5 2012-05-29, 14:51
I wszyscy pierdolą i pierdolą a większośc za te pieniądze, które dostal za występ pewnie wpusciła by kilka chujów w dupę....
Zgłoś
Mockba 2012-05-29, 14:57
@Zjuq

Wszyscy robia z siebie idiotow po pijaku tylko ty nie. Wiadomo.

A spierdalaj, bo jak cie czytam to mnie bardziej mdli niz od ogladania Ryska.

Dziekuje za warna. xoxo
Zgłoś
Dalione 2012-05-29, 16:14
Co za żenua @_@
Zgłoś
EmPeroR77 2012-05-29, 16:22
kurwa jak można coś takiego oglądać , czym karmi nas ta prostytutka Majewski , chuj żę wszędzie podwyżki cen ,chuj że bezrobocie wzrasta ale najważniejsze ze w PO lszewickiej telewizji pokazuje sie 3 kurwy i pederaste który sie wybił na plecach małoletniego Downa , pamiętacie 4 lata temu - By żyło się lepiej.... ehhh
Zgłoś
Jeff91 2012-05-29, 16:30
jaki program taka wodzianka

]
Zgłoś
darkrage 2012-05-29, 16:37
zauważyliście jaki on ma dziwny biceps w prawej ręce? Co to ma być?
Zgłoś
Bakcyl 2012-05-29, 19:20
Granie przez tyle lat Rysia, czy ten jeden epizod u Majewskiego - nie wiem co jest bardziej żałosne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów