Za mało kurwa. KURWA!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Towarzystwo, które "kurwuje".... to jego by też zwinęli. (:
Zagłosujcie na mnie. Jak dojdę do władzy to wszyscy będziecie bogaci i szczęśliwi!
Moja partia nazywa sie: Bogactwo i Szczęście (BiS).
Moja partia nazywa sie: Bogactwo i Szczęście (BiS).
Niech pan rysiek się tylko nie osra, bo takie ciśnienie widać ma, że go w ryj kupsko trafi i zabije
Gdańsk-Wrzeszcz... i wszystko jasne!
nie wiem dlaczego ale odczuwam ogromną potrzebę przyjebania temu grubemu w mordę czymś twardym powodującym rozległe uszkodzenia w obrębie twarzoczaszki i mózgu , ta pani co brzydko się odezwała też zasłużyła według mnie na kalibrację kręgów w odcinku szyjnym , reporterka z zasady powinna otrzymać fizyczną reprymendę kijem za wtykanie nosa , mężczyzna dzwoniący winien być poddany wstrząsom elektrycznym z przenośnego urządzenia obrono- paraliżującego .
Ogółem cały wiec oraz zgromadzonych trzeba poddać termicznej obróbce ogniem bo mnie się to nie podoba co się tam dzieje , teren po tym zaorać i zasypać wapnem .
Jedynie dziadek z brodą który jako jedyny wziął z domu kulturę osobistą ma przepustkę od kar cielesnych , ponieważ jest stary i niedługo i tak umrze .
Ogółem cały wiec oraz zgromadzonych trzeba poddać termicznej obróbce ogniem bo mnie się to nie podoba co się tam dzieje , teren po tym zaorać i zasypać wapnem .
Jedynie dziadek z brodą który jako jedyny wziął z domu kulturę osobistą ma przepustkę od kar cielesnych , ponieważ jest stary i niedługo i tak umrze .
Ja pierdole. Takie zera spoleczne maja tyle samo glosów w wyborach co normalni ludzie. Demokracja to chuj i pizda.
Szachmat lemmingi
sandały i skarpety ...eh Polska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów