Rysio idzie siedzieć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Rysio idzie siedzieć
Pierwszy raz widzę chłopa. Jeżeli autor się poczuwa to niech dorzuci jakieś coś z tym całym Ryśkiem. (Na YT nawet nie szukam bo po wpisaniu Rysiek pewnie mi wyskoczy klan).
Zachowanie prawdziwego mężczyzny.Twardy jak skała, i z takim samym poziomem inteligencji.
weźcie wyjdźcie z nim debile
Kurwa, nie mam nic do stylu ludzi, ubioru, charakteru - szanuje wszystkich.
Bluza Hip Hop, PitBull etc mnie rozpierdala
Bluza Hip Hop, PitBull etc mnie rozpierdala
Powinna być tutaj funkcja ignorowania wrzutek z Ryśkiem.
Poza tym Rysiek jest tylko jeden
Może na ekranie już go nie ujrzymy ale w moim sercu będzie żył po wsze czasy! Hail to the King!
Poza tym Rysiek jest tylko jeden
Może na ekranie już go nie ujrzymy ale w moim sercu będzie żył po wsze czasy! Hail to the King!
kierownikmasarni napisał/a:
Za moich czasów na każdej dzielni był właśnie taki "Rysiek" i było zajebiście.
Niestety gimbaza tego nie zrozumie bo po 19:00 mają zakaz wychodzenia z domu (wójek zakrada się pod kołderkę).
To niech spierdala sobie na dzielnie, a nie wrzuca gówno do internetu.
i nagle zrozumiałem powiedzenie "taki stary a taki głupi" kurwa gość jest tak tępy że to praktycznie jest imposibru
kurwa po tym zajebiście kozackim wczorajszym meczu jeszcze tego jełopa mi przyszło oglądać . . .
thewhitestar napisał/a:
Powinna być tutaj funkcja ignorowania wrzutek z Ryśkiem.
Taka funkcja istnieje: wystarczy przewinąć dalej stronę i nie narzekać jak zjeb.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów