📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Amg19 napisał/a:
Jacy znowu afroamerykanie! Toć to murzyny!
Smoluchy. Nie nazywajmy szamba perfumerią...
Olimpiada Willa Smitha?
Ktoś wgl wytłumaczy mi ten ewenement, ściągnęli czarnych do pracy. Wszystko szło jak po sznurku, biały był panem czarny pracował i pięknie sobie żyli. Jak to wyszło, że nagle murzyny rządzą i robią co chcą a biali nawet nic powiedzieć nie mogą? My sami dla siebie jesteśmy destrukcyjni...
Ale po co sie podniecać jakąś małpą na bieżni. Skurwysynstwem jedynie jest to, ze na porodowkach nie topią profilaktycznie smoluchow jak male kotki..
uzytkownik609 napisał/a:
afroamerykańskie skurwysyństwo, nic więcej...
Twoim zdaniem Europpejczycy tacy lepsi?
według źródeł miało to miejsce na Florydzie, ten biały miał podobno zepchnąć wcześniej czarnego z drogi. Nie bądzcie pochopni w takim owczym pędzie w osądzaniu
jakiej kurwa drogi jak biegali po bieżni?
mirror.co.uk/sport/other-sports/athletics/kissimmee-florida-athletics-...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów