Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Mom and Death to że nie masz pojęcia o tym co się dzieje w kraju i na świecie, oraz to że jesteś kompletnym ignorantem, który nie ma nic ciekawego do powiedzenia, prócz tego, jaką ostatnio widział "zajebistą dupę", nie oznacza, że możesz stawiać w jednej linii z sobą i nas.
właśnie ty jesteś pojebany bo masz sprany mózg przez media, myślisz że coś wiesz a to są jakieś pourywane informacje, ani ty ani ja nie wiemy co się dzieje na prawdę, polityka to kurz w oczy. nie masz żadnego dostępu do jakiejkolwiek prawdy, nie masz kontroli. można tylko samemu się zmieniać.
na cholere chcecie teraz powtorki?? co nagle wam zaswitalo ze tusku chce kontrolowac was jak moze????
myslec trzeba bylo wczesniej a nie po fakcie. teraz przez 4 lata to naskoczyc temu PO mozecie
dales sie nabrac cyganowi na trasie, na sztuczne swiecidelko. palikot=po, a teraz udaje takiego prowolnosciowego, bo elektorat zweszyl. po stracilo notowania pis tez sld tym bardziej, to trzeba bylo z czyms swiezym wyskoczyc.
@*do tych wszystkich co bronia po*
tusk jest taki sam jak kaczor. rozni sie tylko wzrostem i wada wymowy
2.
W rządzie powinny zasiadać wykształcone osoby w danym kierunku, a nie przykładowo ministrem transportu jest koleś po ASP lub ministrem zdrowia jest ktoś kto skończył LO o profilu humanistycznym.. W głębokim poważaniu mam PO, PiS i inne, bo nikt z nich nie zrobił nic, prócz sięgania do mojego portfela, a przed wyborami zawsze jest kolorowo... I gdyby nie Euro to nawet dróg by nie było.. W rządzie potrzeba ludzi wykształconych do danego koryta i mających tyle, aby rządzili dla nas, a nie dla siebie co widać na przykładzie podwyżki wynagrodzenia posłów i olania choćby strażaków...
za wikipedią: Bartosz Adam Arłukowicz (ur. 30 grudnia 1971 w Resku) – polski polityk, lekarz pediatra, nauczyciel akademicki Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie, kawaler Orderu Uśmiechu (2006), sekretarz stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w 2011, poseł na Sejm VI i VII kadencji, od 18 listopada 2011 minister zdrowia w drugim rządzie Donalda Tuska. Ukończył Liceum Ogólnokształcące w Darłowie, a następnie studia na Wydziale Lekarskim Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie. Uzyskał specjalizację II stopnia z pediatrii. Otrzymał dyplom MBA w Uniwersytecie Szczecińskim.
3.
Dlatego ja wystartuję w wyborach. Obiecuję wyprodukować 1000 bomb wodorowych, będziecie mogli posiadać broń, odbiorę Wilno tym brudasom na L, 50% zapotrzebowania na gaz będziemy czerpać z łupków, stanieje paliwo (od 1-2 zł bo jednak musi kraj zarabiać), pety i alk zostają na swoim poziomie. I przeczeszę Sudety dla złota. Wyrzucę z kraju litwinów i cyganów a żydzi będą mieli nałożony specjalny podatek. Ponadto, UWAGA!!! za łapówkę będę ludzi zrzucał z stołka... tyle że na szyi będą mieli trochę sznura. Miękkie narkotyki oczywiści legalne i opodatkowane. Wycofujemy się z misji "pokojowych" na dalekim i bliskim wschodzie i nie oficjalnie potępiamy poczynania stanów. Darmowe kształcenie będzie pod warunkiem że będą pracować w kraju. A co do Izraelu to będziemy traktować ich jak nowotwór i nie uznamy ich praw do terytorium które okupują a nie zajmują. Sejm skrojony do minimum. Jest tylko jeden haczyk... Dacie mi władzę absolutną
-chuja sobie wyprodukujesz - zanim zaczniesz izrael Cie zajebie
-broń bronią ale prawo zamknie Cię za nieumyślne spowodowanie śmierci a nie to żeś się bronił
-po co Ci Wilno?
-paliwo - ok
-papierosy??? - czy wiesz ile podatków idzie ze szlugów do "unii" i państwa???
-a czemu jednych wyrzucisz a na innych nałożysz podatek? jak dojebiesz wysoki podatek sami się wyniosą
-a władzy absolutnej ode mnie nie dostaniesz - za bardzo jesteś skrajny w swoich poglądach więc podchodzi mi to pod dyktaturę.
4.co do polityki i rządzących:
musimy mieć ludzi, którym zależy na dobrobycie kraju, ludzi w nim mieszkającym. rządzić powinni dobrze wykształceni a nie po "szkole wyższej pitolenia i pierdolenia" z tytułem magistra zrobionym za pieniądze rodziców o specjalności chujoznawca, prawdziwi patrioci.
co do rad na przyszłość: nie możemy odcinać się od innych państw - dlaczego nie możemy prowadzić handlu z rosją na takich zasadach jak chcemy a nie dyktuje nam ue? sprzedając samą cebulę, marchew i ziemniaki nasi rolnicy byliby panami co mogliby płacić zus a i tak by ciągle brakowało surowców do sprzedaży.
btw: a jaki chuj nam załatwił że nie ma polskiego cukru a tylko ten sprzedawany pod logo niemieckiej firmy???
ps. żem się kurwa rozpisał
Jest jeszcze trzecia opcja. Taki jeden co pali koty. Nikogo nie będzie inwigilował i na pewno nie odjebie takich głupot jak tamci dwaj. Transa w sejmie mogę znieść, w końcu wolny kraj...
i jeszcze sie mocno zdziwisz
właśnie ty jesteś pojebany bo masz sprany mózg przez media, myślisz że coś wiesz a to są jakieś pourywane informacje, ani ty ani ja nie wiemy co się dzieje na prawdę, polityka to kurz w oczy. nie masz żadnego dostępu do jakiejkolwiek prawdy, nie masz kontroli. można tylko samemu się zmieniać.
Dobrze, że ty masz dostęp i uświadamiasz nas - głupi plebs. Weź nie pierdol gimbusie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów