18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dobre wieści, jak pisze republika "Rafał Gaweł został skazany na karę bezwzględnego więzienia w procesie dotyczącym m.in. oszustw w prowadzonej przez niego działalności gospodarczej i społecznej. Gaweł lansował się w mediach jako osoba działająca z pobudek altruistycznych i w interesie społecznym."

Dla osób nie znających tematu, to w tym miejscu powstał ośrodek monitorowania zachowań ksenofobicznych i rasistowskich dzięki kilku z sadoli miało nieprzyjemności.

Jak się jednak okazuje, Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy.

Poniżej linka do artykułu i film z tym typem.

http://telewizjarepublika.pl/4-lata-wiezienia-dla-rafala-gawla-zalozyciela-teatru-trzyrzecze,51946.html

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
madufo 2019-01-05, 12:41
Typowy lewak, życiowa ofiara nie potrafi poradzić sobie z własnymi problemami (głównie ze sobą) i wyzywa się na innych.
Pluje na takie organizacje "NON PROFIT" wspierające jedynie LGBT i inne organizacje, a jak jakiś śmieć obraża polskie wartości to nagle nie reagują. Jak to czytacie to miejcie świadomość, że gardze wami, napisałbym więcej ale konfidentura pracuje.
Zgłoś
freaky 2019-01-05, 13:10 2
Ja pierdolę ale oblech! Aż przypomniał mi się ten film, gdzie Chińczycy wrzucają świnie do dołu i podpalają.

Tak poza tym, patrzcie jakie stosują podwójne standardy w Polin. Kiedy okazało się, że żyd Jakub Śpiewak, prezes fundacji Kidprotect sprzeniewierzył pieniądze przeznaczone na ochronę dzieci, na podróże i fanty dla swojej dupy, sąd wyznaczył karę w zawiasach i kazał zwrócić to co zapierdolił, czyli kilkaset tysięcy złotych. Swoją drogą to bratanek Pawła Śpiewaka, byłego posła PO i aktualnego dyrektora żydowskiego instytutu historycznego, którego synem jest Jan Śpiewak, walczący z prywatyzacją kamienic należących przed wojną do wiadomo kogo...
Zgłoś
kosmerf 2019-01-05, 13:16 2
Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Atakował użytkowników sadistica to w końcu na nim wylądował sam
Zgłoś
TwójMartwyBliźniak 2019-01-05, 13:22
Szkoda że tylko dwa lata . Zobaczy w końcu prawdziwą tolerancję pod celą
Zgłoś
Elvis84 2019-01-05, 13:26
Wiedzialem kurwa, ze to spasiony wieprz co tylko wpierdala pizze i siedzi przed komputerem, wiedzialem kurwa!
Zgłoś
SirMajkel 2019-01-05, 13:48
freaky napisał/a:

Ja pierdolę ale oblech! Aż przypomniał mi się ten film, gdzie Chińczycy wrzucają świnie do dołu i podpalają.

Tak poza tym, patrzcie jakie stosują podwójne standardy w Polin. Kiedy okazało się, że żyd Jakub Śpiewak, prezes fundacji Kidprotect sprzeniewierzył pieniądze przeznaczone na ochronę dzieci, na podróże i fanty dla swojej dupy, sąd wyznaczył karę w zawiasach i kazał zwrócić to co zapierdolił, czyli kilkaset tysięcy złotych. Swoją drogą to bratanek Pawła Śpiewaka, byłego posła PO i aktualnego dyrektora żydowskiego instytutu historycznego, którego synem jest Jan Śpiewak, walczący z prywatyzacją kamienic należących przed wojną do wiadomo kogo...

Śpiewak był nawet w moich okolicach przed wyborami, obiecywał że powalczy o możliwość wykupu mieszkań, ale obiecanki cacanki nic więcej nie słyszałem.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
8765tj 2019-01-05, 13:57 2
Małe oczka, długi nosek. Nie trzeba mu zaglądać w gacie, aby rozpoznać nację...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-01-05, 14:10 2
Zadi_ napisał/a:

To co, news dzisiaj w faktach TVN? A nie, czekaj...

TVN od kilku dni szczują na tego wazeliniarza adruszkiewicza. Przy okazji zahaczając o problem nacjonalizmu, urodzin hitlera...
Czyli bez zmian

freaky napisał/a:

Swoją drogą to bratanek Pawła Śpiewaka, byłego posła PO i aktualnego dyrektora żydowskiego instytutu historycznego, którego synem jest Jan Śpiewak, walczący z prywatyzacją kamienic należących przed wojną do wiadomo kogo...

Generalnie takich koneksji jest dużo więcej. Większość ludzi związanych z TVN to "resortowe dzieci".
Zgłoś
marekmiglanc 2019-01-05, 14:13 1
Mam nadzieję żę go pięknie dojadą.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-01-05, 14:28
Czy to ten sam ośrodek, co miał wydać opinię odnośnie pozwolenia na broń???

Cytat:

Według litery prawa, do wydania pozwolenia na broń do celów sportowych wystarczy być członkiem klubu strzeleckiego, zdać egzamin na patent strzelecki, być niekaranym oraz zdrowym fizycznie i psychicznie. Nie wystarcza to jednak w każdym przypadku.

Policjanci ze Szczecina odroczyli wydanie decyzji o pozwoleniu na posiadanie broni. Każą dołączyć jeszcze opinie z Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych oraz Stowarzyszenia „Nigdy Więcej”.

– W „prawicowym” państwie PiS doszło do tego, że strzelcy sportowi są „opiniowani” przez jawnie skrajnie lewicowe organizacje polityczne nie mające żadnego związku ze strzelectwem sportowym, a do tego mające nawet problemy z ustaleniem kto prowadzi ich własny fanpage na Facebooku – napisali Szturmowcy.

sadistic.pl/dlaczego-sadol-nigdy-nie-dostanie-pozwolenia-na-bron-vt485647.htm
Zgłoś
Adam.Gniezno 2019-01-05, 14:31 1
Z ryja czysty Paweł

tylko spojrzałem na niego i pomyślałem Paweł
Zgłoś
Ronoaro 2019-01-05, 14:39
Za samą buźkę powinien dostać dożywocie. W swoim teatrze grał pewnie rolę odyńca. I to bez charakteryzacji!

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2019-01-05, 14:47 2
Trzeba napisać petycję o jego uwolnienie. W końcu to swój. Przesiedział na sadolu więcej niż my razem wszyscy wzięci a na dodatek przeczytał wszystkie komentarze więc prawie jak moderator....

Drożdże! Cukier! De-sty-lacja!
Zgłoś
Spidzio199 2019-01-05, 15:11 1
Trzeba napisać kilka pytań na profilu Ośrodka monitorowania.... ciekawe czy wszystkich nas zdążą zbanować
Zgłoś
Cryo 2019-01-05, 15:30
Bo każdy faszysta to kłamca i złodziej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów