18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49

- generalnie prawie ten sam odcinek drogi ( patrzcie na znaki i drzewa) ichniej ekspresówki w Japonii, w odstępie 4 dni.

W Polsce natomiast buduje się ROCZNIE DO 50km autostrad (chyba, że się mylę i buduje się ich jeszcze mniej).

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
g................a 2011-03-17, 15:31 1
a ja w Serbii widziałem jednopasmową płatną autostradę ze skrzyżowaniem ze światłami... chociaż stężenie chujowości drogi mierzone w dziurometrze kwadratowym mieli z trzy razy mniejsze
Zgłoś
combo 2011-03-17, 17:09
przecież to jest fake wy jebane cioty! nikt w 4 dni nie byłby w stanie tego ogarnąć

dowód: wykop.pl/ramka/667205/wykop-dal-sie-nabrac-niczym-tvn24-odnosnie-super...

obrazek pojawił sie na k.wej.ku, dziwne źródło informacji. zrobili was w chuja. tak więc przestańcie się użalać nad tym, jakim to polska jest beznadziejnym krajem i weźcie sie do roboty jebane gimbusy!! w qpie siła

FUCK YEAH!
Zgłoś
dupaCyckDupa 2011-03-17, 19:46
lelevel napisał/a:

To sie weźcie do roboty żeby ten kraj zmieniać a nie patrzeć tylko na innych i biadolić jak to jest źle i do dupy i jedźmy wszyscy do ju kej bo tam jest wyższe o 15% socjalne. Pierdolone nieroby.

pierdolisz panie. na chuj mam zapierdalać na nierobów, kaczorów czy innych rudych donaldów, którzy wpierdalaja 75% mojego produktu ?!?

zrucha taki jeden z drugim daro ze wsi 7 bachorow tępej kurwie na disko w remizie, pozniej lezy całymi dniami przed płaskim tv z zasiłku, ogląda powtórki na eurosporcie popijając sikaczem z biedronki i kurwa za pieniadze , które ja wpłacam do zusu. zajebista motywacja.

a z tych siedmiu szczyli wyrosnie max 1-2 pracujących , resztta podzieli los tępego tatusia... a kurwa wykształceni , pracujący ludzie się nie mnożą, bo nie mają czasu, muszą zapierdalać na zasiłki dla nierobów. socjal kurwa pełną gębą. chuj im wszystkim w dupe.!
Zgłoś
mariobosss 2011-03-18, 19:14
bo najłatwiej autostrady buduje sie tam gdzie juz są ich podwaliny, np Niemcy rozpoczęli budowe jeszcze przed II wojnę światową i potem nie musieli sie pierdolić i od podstaw budować a jeszcze wcześniej wydzierać kawałek po kawałku grunty pod budowę, wiec było im łatwiej. U nas w tym czasie odradzał sie kraj po uzyskaniu niepodległości. Potem II wojna, odbudowa rozpierdolonych miast i fabryk. Potem rezygnacja z odszkodowania wojennego i dziadostwo komunizmu gdzie wszystkiego brakowało lącznie surowcami pod budowe. Potem rozsprzedawanie gruntów i oddawanie kościołowi. A teraz mamy walkę z biurokratyzmem i pojedyńczymi włąścicielami gruntów którzy nagle działke wartą 100tys chcą sprzedać za 10 milionów. wiadomo że łatwiej coś rozbudować zmodernizować ( tak jak u Niemców) niż pobudować od początku i niestety nic juz tego nie zmieni, żadne reformy ani cudy gospodarcze, ani wasze lamenty.
Zgłoś
MyBijaCZ 2011-03-18, 19:44
BylemSieWysrac napisał/a:

no bo my nie możemy się jeszcze pozbierać po wojnie , po komuniźmie , po śmierci jp2 i po smoleńsku no i jeszcze po rozbiorach , gdyby wszystko poszło zgodnie z planem dziś byśmy rządzili światem kurwa ! ;D

Zapomniałeś dodać najważniejsze
Zabrali nam krzyż kurwa ;P
Gdzie jest krzyż?! Gdzie jest krzyż?! ;D
Zgłoś
bingo100 2011-03-19, 15:00
lelevel napisał/a:

To sie weźcie do roboty żeby ten kraj zmieniać a nie patrzeć tylko na innych i biadolić jak to jest źle i do dupy i jedźmy wszyscy do ju kej bo tam jest wyższe o 15% socjalne. Pierdolone nieroby.

No i zebys sie kurwa nie zdziwil, bo w jukej jestem od 5 lat i socjalnego nie biore. Swoje na 'zmywaku' zrobilem a teraz mam dzialalnosc i naprawiam komputery.

Natomiast pisanie 'wezcie' zamiast 'wezmy' powoduje, ze mam ochote ci jebnac z liscia. Co ty kurwa moj stary jestes?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów