18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
zjerycha 2013-08-03, 21:33 4
jak zwykle sadolowi eksperci wszelkiej maści spinają pośladki nad filmikiem wykonanym dla śmiechu i z przymróżeniem oka... na prawdę jesteście takie sztywniaki? już nawet nie chce mi się tłumaczyć tym matołom o co chodzi w filmie
Zgłoś
Wiochmen 2013-08-03, 22:01 1
wkurwiaja mnie te jego minki,przyjeb
Zgłoś
n1troo 2013-08-03, 22:24
KAŻDE USB! Ma na sobie wyryty znak. Ten że znak mając w stronę nieba wkładam do naszego portu USB.
Zgłoś
zibilp 2013-08-03, 22:53 1
HiHtitmamnan napisał/a:

chujowe, bo:
-wykonanie do kitu
-jak sie korzysta z pendrive'a czesto to sie wie ktora strona wlozyc
-jak nie wie ktory klucz jest od jego drzwi to on w ogole tam mieszka?
- plus i minus baterii jest zawsze oznaczony. zreszta mozna to wziac na logike, ale nie! lepiej nakurwiac na pale.
-kto nie wie gdzie ma łyżke, a gdzie widelec? przeciez codziennie uzywasz sztućców...

-zrob lepiej
-ale jak sie spieszysz, bo na impreze kumple wolaja nie zdarzylo Ci sie? pijanym tez do domu nie wracales, mam 2 klucze ale nieraz sie zdarza ze po 5 probach dalej drzwi nie moge otworzyc, to samo z bateriami. tez potrafia logike zagiac.. zaraz ile Ty masz lat? 20? po opisie widac, ze nie lubili Cie w gimnazjum
Zgłoś
Kamas95 2013-08-03, 23:27
Jesz wodę z kluskami?
Zgłoś
Lukasz2525 2013-08-03, 23:33
Jeszcze pchanie/ciągnięcie drzwi .
Zgłoś
piroman88 2013-08-03, 23:51
koleś ma coś z szyją
Zgłoś
elokamil 2013-08-04, 5:26
twoja stra robi to niezle
Zgłoś
zjem.cie.92 2013-08-04, 10:26
uważaj żebyś się ne pomylił w kontakcie z kobietą też masz 50/50 chyba ze jeszcze górny otwór policzysz
Zgłoś
wdiko 2013-08-04, 11:03
50/50 ostatnio wszedłem w dziewczynę no i na pewno nie zgadniecie dlaczego zaczęła wrzeszczeć
Zgłoś
johnny12325 2013-08-04, 16:47
Z tymi drzwiami to chyba chodzi o to, że jest 50/50 czy uda nam się trafić w dziurkę, a nie o to czy dobry klucz mamy. A jeśli chodzi o USB, to nie każde ma znak graficzny pokazujący gdzie jest prawidłowa strona
Zgłoś
ValvePlsFix 2013-08-04, 20:05
johnny12325 napisał/a:

Z tymi drzwiami to chyba chodzi o to, że jest 50/50 czy uda nam się trafić w dziurkę, a nie o to czy dobry klucz mamy. A jeśli chodzi o USB, to nie każde ma znak graficzny pokazujący gdzie jest prawidłowa strona

nie znak graficzny, tylko dziura w metalowej wtyczce. jedna dziura jest pusta, a druga często zakryta plastikiem.

zibilp napisał/a:

-zrob lepiej
-ale jak sie spieszysz, bo na impreze kumple wolaja nie zdarzylo Ci sie? pijanym tez do domu nie wracales, mam 2 klucze ale nieraz sie zdarza ze po 5 probach dalej drzwi nie moge otworzyc, to samo z bateriami. tez potrafia logike zagiac.. zaraz ile Ty masz lat? 20? po opisie widac, ze nie lubili Cie w gimnazjum

Brawo!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów