Dlaczego w sklepach nie ma i nigdy nie będzie prawidłowo wyskalowanych modeli Układu Słonecznego...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
I tak nie ogarniam tego całego wszechświata i jego nieskończoności.
Nie zniknie, bo ma partnerstwo z sadistikiem. Dzięki za materiał, piwo!
Jeśli tak jest, a mogło by tak być, było by tak. A jeśli nie jest, nie jest. To logiczne.
Nareszcie jest partnerstwo.. Czekam tylko na partnerstwo MaxKolonko.com i będzie miodzio!
... i oczywiscie codzienne relacje od kozojebców rowniez mile widziane
... i oczywiscie codzienne relacje od kozojebców rowniez mile widziane
juz czekamy na partnertwo z laskizhujami.pl waginosceptycy.org kwejk.pl gownotojestniesadystyczne.com
Pluton ... kurwa a ja myślałem że mi się znowu monitor upierdolił ^^'
zmałopowane z pewnego programu na discavery, ale to nic
O wielu zjawiskach które można zobaczyć w sieci po prostu w szkołach nie uczą; są one traktowane jako ciekawostka. Lekcje mogą być wzbogacane o takie rzeczy i to jest pożądane. ale jak w taki sposób jak z filmiku zaprezentować np funkcję kwadratową czy dział słowotwórstwa? Ciężko.. Poza tym to jest fajne dla tych, których to jara. Ale np dla pasjonata biologii, którego ulubionym działem są protisty..?
Za filmik - piwko
Zgadzam się, ale...
O wielu zjawiskach które można zobaczyć w sieci po prostu w szkołach nie uczą; są one traktowane jako ciekawostka. Lekcje mogą być wzbogacane o takie rzeczy i to jest pożądane. ale jak w taki sposób jak z filmiku zaprezentować np funkcję kwadratową czy dział słowotwórstwa? Ciężko.. Poza tym to jest fajne dla tych, których to jara. Ale np dla pasjonata biologii, którego ulubionym działem są protisty..?
Za filmik - piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów