Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Szczam_na_Zakrystii 2013-05-26, 17:40
I tak nie ogarniam tego całego wszechświata i jego nieskończoności.

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
Wolf01 2013-05-26, 17:44
zajebiście pokazane! Piw jak od Słońca do Plutona!
Zgłoś
TomdeX 2013-05-26, 17:51
Mózgojeb napisał/a:

i tak zaraz to gówno zniknie za link z YT

Nie zniknie, bo ma partnerstwo z sadistikiem. Dzięki za materiał, piwo!

Życie jest sadistic.
Zgłoś
RaV8 2013-05-26, 17:58 1
sadol uczy, sadol bawi, a browarek idzie

Jeśli tak jest, a mogło by tak być, było by tak. A jeśli nie jest, nie jest. To logiczne.
Zgłoś
drzymek1906 2013-05-26, 18:04 4
Nareszcie jest partnerstwo.. Czekam tylko na partnerstwo MaxKolonko.com i będzie miodzio!
... i oczywiscie codzienne relacje od kozojebców rowniez mile widziane
Zgłoś
Steewie 2013-05-26, 18:15
super materiał
Zgłoś
k................z 2013-05-26, 18:25
juz czekamy na partnertwo z laskizhujami.pl waginosceptycy.org kwejk.pl gownotojestniesadystyczne.com
Zgłoś
KamayPL 2013-05-26, 18:53
Pluton ... kurwa a ja myślałem że mi się znowu monitor upierdolił ^^'
Zgłoś
Anper 2013-05-26, 18:54
zmałopowane z pewnego programu na discavery, ale to nic

o.O"
Zgłoś
generalissimus 2013-05-26, 18:54
@ Ci, którzy uważają, że tak powinno się prowadzić lekcje.

Zgadzam się, ale...
O wielu zjawiskach które można zobaczyć w sieci po prostu w szkołach nie uczą; są one traktowane jako ciekawostka. Lekcje mogą być wzbogacane o takie rzeczy i to jest pożądane. ale jak w taki sposób jak z filmiku zaprezentować np funkcję kwadratową czy dział słowotwórstwa? Ciężko.. Poza tym to jest fajne dla tych, których to jara. Ale np dla pasjonata biologii, którego ulubionym działem są protisty..?

Za filmik - piwko
Zgłoś
alterego 2013-05-27, 18:26
1 piwko ode mnie dostał... Oby tak nie dalej!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów