Wiadomo że za darmo nie dostał. Od razu widać po zachowaniu dorosłego że nie zachowuje się jak jakiś pojeb ... nerwy mu pusciły. Teraz jego dzieciaki będą miały spokój
Bo stary pójdzie siedzieć.
EDIT: Czy w regulaminie mogłoby się w końcu znaleźć jakieś podawanie źródła? Chociaż skąd nagranie zostało skopiowane.
Na policję??? Jebana szmato konfidecie kasuj konto na sadistic rozjebusie.
Jesteś debilem czy debilem który nie umie czytać, a moze polskiego nauczyłeś się na UW i go nie rozumiesz?
Ten kto nimi nie rzuca, na zawsze jest przegrany
Joł, czek dyz ap, elo, elo , chwdg na zawsze 100 %
"Jestem takim cwelem na dzielni, że co najwyżej bym rozpierdolił 8 latka. A jeszcze lepiej to ze dwóch 4 latków, a już 2 latków to ze czterech nawet. Jedynie takim KOZAKIEM na dzielni mogę być". Nie ważne co ten dzieciak zrobił, ale dorosły "facet" pokazujący swoją siłę na dziecku to nie facet, tylko pizda.
Myślałam, że z takiej frajerskiej pseudogangsterki się wyrasta jakoś w gimnazjum Jak widać niektórym zostaje dłużej
widzę, że już cie wyjaśnili. usun konto, jak ten z drugiego komentarza pod filmem.
wszstkie konta.
Zatłukłbym sk***ysyna gołymi rękami!
spokojnie wystarczy że rzucił młodym po co od razu bić
W tle widać że dojeżdża kolejnego, więc zgaduję że grupka cwaniaków zrobiła coś jemu dziecku/rodzeństwu. Rzucenie dzieciakiem jak workiem kartofli może nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo pewnie kop w dupę by już wystarczył, ale jako że podłoga jest z gąbki to pewnie nic poważnego się mu nie stało. Po krótkiej odcince zgaduję, że przywalił potylicą.
To gumowe tafle i fcale nie amortyzują tak jak ci się wydaje, ja obstawiam, że gówniak ma conajmniej wstrząs mózgu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów