📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zdrowoyebne napisał/a:
jebany debil.po filmiku zreszta samopodjebania gosciu jak nie wysoka grzywna i może jakis wyrok bo to w koncu ameryka ,to go pewnie juz znalezli i przeorali
Jaka grzywna, chłopie... ona go dojedzie z ubezpieczalni tak, że gość będzie musiał sprzedać dom, samochód, nerkę, żonę i swojego Sterlinga S400, żeby jego dziecko po odziedziczeniu długu po jego śmierci było w stanie spłacić ten wyczyn w ciągu 30 lat od uzyskania pełnoletności
eliveruss napisał/a:
Jaka grzywna, chłopie... ona go dojedzie z ubezpieczalni tak, że gość będzie musiał sprzedać dom, samochód, nerkę, żonę i swojego Sterlinga S400, żeby jego dziecko po odziedziczeniu długu po jego śmierci było w stanie spłacić ten wyczyn w ciągu 30 lat od uzyskania pełnoletności
Niekoniecznie. To zależy, które z nich ma lepszego (droższego) prawnika.
przypomniało mi się jak byłem na juwenaliach to zebrał się spory tłum bo miał grać Kult,
na rozgrzeke coś tam rzępoliło na scenie ludzie się bawi a tu nad tłumem leci rzucona przez jakiegoś przygłupa
niedopita butelka Specjala, prosto na głowę przyjęła ją jakaś młoda dupa pewnie studentka
nagrania nie ma bo to było w czasach przed komórkowych a szkoda bo zacnie zalała się krwią
na rozgrzeke coś tam rzępoliło na scenie ludzie się bawi a tu nad tłumem leci rzucona przez jakiegoś przygłupa
niedopita butelka Specjala, prosto na głowę przyjęła ją jakaś młoda dupa pewnie studentka
nagrania nie ma bo to było w czasach przed komórkowych a szkoda bo zacnie zalała się krwią

TwójCzarnyPan napisał/a:
Niekoniecznie. To zależy, które z nich ma lepszego (droższego) prawnika.
tak może i by było... gdyby kolega nie puścił nagrania w sieć, teraz to się będzie jedynie prawnik kłócił czy do pierdla czy do psychiatryka bo to jest próba zabójstwa
Kurisu napisał/a:
odgłos jakby plastikowa butla. Czy to była szklana ?
jej pusty łeb taki wydał dźwięk
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów