Czarno to widzę. Nigeria
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czarno to widzę. Nigeria
Nie patyczkują się, bo wszystko idzie do utylizacji...
Biali, żółci, czarni. Każda nacja tak robi.
Biali, żółci, czarni. Każda nacja tak robi.
Super. Ładują ich na pakę bo będą nimi palić w piecu. Prezes powiedział, że można palić wszystkim poza oponami
Wódz ich sprzedał za paczkę fajek bo i tak by nie miał z nich pożytku
Tak jest! Wpuśćmy ich do Europy, ubogacą nas kulturowo! Jprdl
Do szpitala ich wiozą.
Widać po ubiorze że wrócili na urlop z irlandii angli francji
Toperson1 napisał/a:
Niech mi ktoś spróbuje wmówić, na przykład po tym nagraniu, że oni tam w tej Afryce ,czy innym Londynie to są tacy sami ludzie jak my, Biali.
To nie są ludzie tylko negroidy .
Sayoko napisał/a:
Z największą rozskosza pozrzucalbym pare nukow na Afrykę
Tylko szkoda dzikich zwierząt
Kurwa coś czuję, że za karę w następnym życiu wszyscy sadole urodzimy się czarni
Toperson1 napisał/a:
Niech mi ktoś spróbuje wmówić, na przykład po tym nagraniu, że oni tam w tej Afryce ,czy innym Londynie to są tacy sami ludzie jak my, Biali.
Przypomnę, że największą wojnę w historii ludzkości, połączoną z masowym ludobójstwem (i tak, rzucaniem zwłokami jak przedmiotami też) rozpętali właśnie Biali. Jakieś pytania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów