📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Thunderdome napisał/a:
Widać że Śląsk... Pewnie w torebce miała węgiel.
Narysuj sobie kółko na ścianie, rozpędź się i pierdolnij choć pewnie w kółko nie trafisz, efekt powinien być ten sam.
Psi wymaz pewnie ze stolycy.
Ale zachował się jak gentleman, bo zabrał tylko pieniądze i zostawił torebkę.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
kurwa mac pierdolony zlamas . jak tak mozna starsza od siebie (kobiete jeszcze na dodatek) osobe tak brutalnie potraktowac. oj ja sie nie dziwie ze ktos na gorze nam pierdolnie w tym roku armagedon
Jak to się działo u nas w kraju to pewnie babcia dostała rok więzienia za utrudnianie wyrwania torebki, biedaczek musiał się namęczyć i to go sprowokowało do kopnięcia w głowę, więc to jej wina że chłop się zdenerwował. I jakieś 250zł mandatu od straży miejskiej za blokowanie drogi ewakuacyjnej. Zapewne też wspólnota mieszkaniowa obciążyła ją kosztami sprzątania zakrwawionej podłogi.
Przydalby sie wymiar "sprawiedliwosci" jak w sredniowieczu.
Obdzierac zywcem ze skory takie skurwielstwo publicznie na srodku miasta, a pozniej zostawic do wykrwawienia.
Kilka takich przypadkow i takiej przestepczosci by praktycznie nie bylo.
Chwasty sie wyrywa.
Obdzierac zywcem ze skory takie skurwielstwo publicznie na srodku miasta, a pozniej zostawic do wykrwawienia.
Kilka takich przypadkow i takiej przestepczosci by praktycznie nie bylo.
Chwasty sie wyrywa.
Thunderdome napisał/a:
Widać że Śląsk... Pewnie w torebce miała węgiel.
ogarnij te antyslaskie posty gimbusie, w realu nie dajesz rady to sie wyladowac w internecie musisz?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Zdecydowanie się nie pierdoli w tańcu
jak emertyki w autobusach to narzekacie a teraz co , wielcy obrońcy ?
Dlatego boję się o swoją mamuśkę, i nie ważne czy mi mówi że nie ma się czego bać, skurwysynów na tym świecie nie brakuję. Ciekawe jak by tak jego mamuśką pierdolnęli co by zrobił. Wchodzi biedna po schodach, pewnie z pracy czy z zakupów wraca, widać że stara schorowana, a tu jakiś CHUJ zrzuca ją ze schodów.
Powinni go przywiązać do klatki lwa żeby mu rękę upierdolił, do roboty by się wziął, a nie na łatwiznę idzie. Niech mnie tylko ktoś zaczepi na ulicy i powie dawaj hajs, jak go gazem zajebie po oczach, przypomnę sobie o staruszce to się wyżyję za to na nim.
Mordeczki jebane GITY bez zasad, wszystkie pluskwy w dresach bym w piecu spalił.
Ale nie mogę bo co ja zrobię, mogę napisać że szkoda staruszki, teraz (o ile żyję) nie dość że poobijana to wstrząs do końca życia, wątpię aby tak chętnie wychodziła na dwór. Jebnęła porządnie byłem w szoku, ale jak kopa zobaczyłem aż się zagotowałem.
Powinni go przywiązać do klatki lwa żeby mu rękę upierdolił, do roboty by się wziął, a nie na łatwiznę idzie. Niech mnie tylko ktoś zaczepi na ulicy i powie dawaj hajs, jak go gazem zajebie po oczach, przypomnę sobie o staruszce to się wyżyję za to na nim.
Mordeczki jebane GITY bez zasad, wszystkie pluskwy w dresach bym w piecu spalił.
Ale nie mogę bo co ja zrobię, mogę napisać że szkoda staruszki, teraz (o ile żyję) nie dość że poobijana to wstrząs do końca życia, wątpię aby tak chętnie wychodziła na dwór. Jebnęła porządnie byłem w szoku, ale jak kopa zobaczyłem aż się zagotowałem.
Przegięcie konkretne to jakiś skurwiel.
PS:
Zobaczcie ostatnie komentarze "Thunderdoma" człowieku czemu ci sie wszystko z węglem kojarzy czyżbyś sam zapierdalał węgiel i masz już urojenia.
PS:
Zobaczcie ostatnie komentarze "Thunderdoma" człowieku czemu ci sie wszystko z węglem kojarzy czyżbyś sam zapierdalał węgiel i masz już urojenia.
WWL SQUAD napisał/a:
Ciekawe ile osób napisze czego oni by mu nie zrobili podczas gdy tak naprawdę lataliby jak ta emerytka
To jest tak ciekawe, jak poranna kupa Tuska, więc skończcie ludzie z tego typu tekstami;)
Co do filmiku...za sam fakt, że okradł babcię, za to że ja przewrócił i za tego buta, powinni wiertarką, na najmniejszych obrotach, zrobić mu dziury w łapach, potem posypać solą a jak przestało by go już boleć to wsadzić je w słoiki z kwasem...skurwiel i bydle;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów