📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A mnie to tak bardzo śmieszy, że nie mogę przestać oglądać Się babcia cieszyła, że w kościele było fajnie, a tutaj taki psikus !
Super Ruchacz napisał/a:
Nie trudno jebańca znaleźć, przyznał się, że ma około 27-28 lat i jest ze szczecina:
pics
hehehe brawo detektywie !
Ciebie też udało mi się namierzyć:
Idź być grubym gdzie indziej !
I pewnie zrobił to dla 200 zł...
...a jak sie ma to jest dupnie ;D
up up wiec ktoś dostanie za ciebie wpierdol. Od niedawna mieszkam w szczecinie, do zobaczenia.
@ Zecwel ach ty groźny mamisynku ! gówno zrobisz i o tym dobrze wiesz
Thunderdome napisał/a:
@ Zecwel ach ty groźny mamisynku ! gówno zrobisz i o tym dobrze wiesz
a ty wiesz ze ten wiejski lanser na zdjeciu to ty. ilu jest thunderdomow w szczecinie?
Ładnie to zrobił! Widać wziął sobie do serca akcję "zabierz dowód babci" z ostatnich wyborów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów