E, nie trafiła...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dback napisał/a:
Chuj widzę, że trzeba lubić takie grube galaretowate dupska, bo inaczej jest już się pedałem.
LOL grube? WTF? Pewnie jesteś pedałkowatym emo co waży z 50 kilogramów i obawia się że laska ważąca 55+ zgniecie mu rurki? Idź pan w chuj z takimi ludźmi -.-
Chuj z tym że ma cycki silikonowe, dupy silikonowej raczej nie ma, wygląda całkiem dobrze, dziwie się że są jakiekolwiek głosy na nie (pomijający tych co nie tykają plastiku, tzn nie ruchają wcale).
widzę że większość na sadolu to murzyni bo lubią wielkie dupy
jarekddz napisał/a:
Lubie odstające tyłeczki, ale to jest kurwa brzydkie w chuj
A przez tydzień byś z łóżka nie wypuścił xD
Dziadzia Stiopa napisał/a:
widzę że większość na sadolu to murzyni bo lubią wielkie dupy
Może ta by ci bardziej pasowała...
Nabs napisał/a:
LOL grube? WTF? Pewnie jesteś pedałkowatym emo co waży z 50 kilogramów i obawia się że laska ważąca 55+ zgniecie mu rurki? Idź pan w chuj z takimi ludźmi -.-
Chuj z tym że ma cycki silikonowe, dupy silikonowej raczej nie ma, wygląda całkiem dobrze, dziwie się że są jakiekolwiek głosy na nie (pomijający tych co nie tykają plastiku, tzn nie ruchają wcale).
LOL WTF iksde. Dorośniesz kiedyś to zrozumiesz. A pedałkowatym wmo to twoja matka jest.
może ktoś podać tytuł piosenki od 10 sekundy
Co to jest za nuta od 0:45?
niewiem1489 napisał/a:
może ktoś podać tytuł piosenki od 10 sekundy
Incubus- Wish you where here
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów