18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
nemiroff 2013-12-31, 13:22
jebie fejkiem
Zgłoś
apoco88 2013-12-31, 13:32
zaje**ście że biały
Zgłoś
Raikiri73 2013-12-31, 13:37 1
zna ktoś muzykę która leci w tle?
Zgłoś
deathlyclaw 2013-12-31, 13:39
Gangbang w wykonaniu bandy czarnuchów w cenie
Zgłoś
Trzyszcz 2013-12-31, 13:39
100k super sprawwa. Ale jak widać był haczyk- zbiorowy murzyński gwałt.
Zgłoś
rksrobert 2013-12-31, 14:07
Oblegany przez czarnych jak pomoc humanitarna w Afryce.
Zgłoś
Szkielo 2013-12-31, 14:26
@Raikiri73 Bardzo możliwe, że chodzi ci o Fatboy Slim - Right Here Right Now
Zgłoś
Gredzki Buk Adonis 2013-12-31, 14:27 33
sewek1981 napisał/a:

I co sadole głupio wam bo koleś wygrał a wy tylko pojeby jesteście:)

Zgłoś
adam196 2013-12-31, 18:19 1
Ledwo piłka wpadła do kosza a już znalazły się czarnuchy co mu kieszenie trzepać zaczeły
Zgłoś
Ver0 2013-12-31, 18:36
Muzyka z "Any Given Sunday" idealnie pasuje
Zgłoś
lukasoon15 2013-12-31, 19:39
Gdy usłyszałem francuskie głosy komentatorów zacząłem się zastanawiać, jak szybko by spieprzali z tej hali...
Zgłoś
KrisCFC 2014-01-01, 21:47
Buenor napisał/a:

@KrisCFC

że niby co??? kocopoły pieprzysz... Puma nie jest tak rozpowszechniona wśród dresów jak Adidas i Nike. Puma nie wypuszcza na rynek produktów w oczojebnych kolorach, a w takich właśnie gustują te pustostany umysłowe. Porównaj dresy tych marek i ich ceny, że tak się wyrażę, Puma jest bardziej prestiżowa

Oho...ktoś tu pracuje lub ubiera się w odzież marki puma... zluzuj poślady stary, mnie tam wisi kto w czym chodzi byleby, po prostu jak słyszę PUMA to odrazu widzę wściekleróżowe torby, plecaki itp itd... a rozpowszechnienie i cena nie ma tu nic do rzeczy. Nike oczojebne? Tyle lat żyję i nie spotkałem się z tym...Adidas owszem.. ogólnie i tak omijam te wszystkie firmy bo jak mam dać 300zł za buty, które i tak strzeli chuj w przeciągu roku to wole za te 300zł kupić se 6 par adików z reala po 50zł które mi starczą na 3-5 lat spokojnie

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów