📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Gangbang w wykonaniu bandy czarnuchów w cenie
100k super sprawwa. Ale jak widać był haczyk- zbiorowy murzyński gwałt.
@Raikiri73 Bardzo możliwe, że chodzi ci o Fatboy Slim - Right Here Right Now
Ledwo piłka wpadła do kosza a już znalazły się czarnuchy co mu kieszenie trzepać zaczeły
Gdy usłyszałem francuskie głosy komentatorów zacząłem się zastanawiać, jak szybko by spieprzali z tej hali...
Buenor napisał/a:
@KrisCFC
że niby co??? kocopoły pieprzysz... Puma nie jest tak rozpowszechniona wśród dresów jak Adidas i Nike. Puma nie wypuszcza na rynek produktów w oczojebnych kolorach, a w takich właśnie gustują te pustostany umysłowe. Porównaj dresy tych marek i ich ceny, że tak się wyrażę, Puma jest bardziej prestiżowa
Oho...ktoś tu pracuje lub ubiera się w odzież marki puma... zluzuj poślady stary, mnie tam wisi kto w czym chodzi byleby, po prostu jak słyszę PUMA to odrazu widzę wściekleróżowe torby, plecaki itp itd... a rozpowszechnienie i cena nie ma tu nic do rzeczy. Nike oczojebne? Tyle lat żyję i nie spotkałem się z tym...Adidas owszem.. ogólnie i tak omijam te wszystkie firmy bo jak mam dać 300zł za buty, które i tak strzeli chuj w przeciągu roku to wole za te 300zł kupić se 6 par adików z reala po 50zł które mi starczą na 3-5 lat spokojnie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów