📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@jarzembina
a weź jeszcze raz przeczytaj co napisałem, a napisałem łopatologicznie
a tak BTW to tymi "wszystkimi nawiasami" oznacza się początek i koniec przedziału, czyli zbiór elementów zawartych między dwoma ustalonymi elementami tego zbioru, a nieskończoność i -nieskończoność mogą być tymi elementami.
Dzięki za nagrodę!
a weź jeszcze raz przeczytaj co napisałem, a napisałem łopatologicznie
a tak BTW to tymi "wszystkimi nawiasami" oznacza się początek i koniec przedziału, czyli zbiór elementów zawartych między dwoma ustalonymi elementami tego zbioru, a nieskończoność i -nieskończoność mogą być tymi elementami.
Dzięki za nagrodę!
z jakimi nierównościami? Drogi mieli jak na swoje czasy bardzo równe więc nie rozumiem
Enzo_Gorlomi napisał/a:
@up
Głąbie wytłumaczę Ci kurwa mać
jeśli do w nierówności z niewiadomą "x" podstawisz x=10 to ją bez problemu rozwiążesz
kapujesz?
czytaj ze zrozumieniem
Lepiej by było:
Rzymianie nigdy nie mieli problemów z niewiadomymi.
Ooo.. walka autorytetów dziedziny matematyki się rozpoczęła : D
@Enzo_Gorlomi
Typie, ty jesteś taki głupio mądry. Nierówność to jest np x-1<0, a równanie to x-1=0 o to chodzi jebany cymbale.
Typie, ty jesteś taki głupio mądry. Nierówność to jest np x-1<0, a równanie to x-1=0 o to chodzi jebany cymbale.
PowerIsBack,
Ty jesteś jakiś zjebany.
Tu nie chodzi kurwa o sens matematyczny, tylko że niewiadoma X równa się kurwa 10 jebany debilu.
Z Rzymskich cyfr X=10!
Ty jesteś jakiś zjebany.
Tu nie chodzi kurwa o sens matematyczny, tylko że niewiadoma X równa się kurwa 10 jebany debilu.
Z Rzymskich cyfr X=10!
Zakoszone z sucharynka pl
Ja pierdole ta gimbusiarnia nie ogarnia tego kawału , to nie ma co się dziwić że potem lecą hejty na dowcipy Bongmana
PustySocho napisał/a:
Z Rzymskich cyfr X=10!
aaa czyli, że...
X = 10!
10 = 10!
10 = 3628800... hmm... Nie, ni chuja!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów